kapat
15.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.ciceknet.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

www.euronet-tr.com
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

KISA KISA KISA


Türk'ten F tipi eylemcilerine uyarı
Adalet Bakanı Hikmet Sami Türk, cezaevlerinde ölüm orucu ve açlık grevi eylemlerinin önemli ölçüde azaldığını, bugüne kadar 83 eylemcinin sağlık durumları nedeniyle salıverildiğini söyledi. Türk eylemcilere "aklınızı başınıza alın" uyarısı yaptı.

Londra'ya giden Derviş eşi 'Caty' ile buluşacak
Devlet Bakanı Kemal Derviş özel bir ziyaret için İngiltere'nin başkenti Londra'ya gitti. 15 gün önce ABD'ye giden eşi Catherine Derviş ile buluşacak olan Derviş ziyaretinin resmi bir yönü olmadığını, kısa süreli özel bir ziyaret olduğunu söyledi.

ANAP genel başkan adayı Kayalar: Kongrede demokrasi yarışacak
ANAP Genel Başkan adaylarından MKYK üyesi ve Yozgat Milletvekili Lutfullah Kayalar, partisinin 4 Ağustos'ta yapılacak kongresinde adayların değil, demokrasinin yarışacağını söyledi. Kayalar, kongrede yeni bir yönetim başa geldiği takdirde, Türkiye'nin birinci partisi olacaklarını iddia etti.

Milli Savunma Bakanı: CASA kazaları tesadüf
Milli Savunma Bakanı Sabahattin Çakmakoğlu, CASA uçaklarının ard arda düşmesinin kötü bir tesadüf olduğunu söyledi. "CASA uçaklarında, kaza yapan ve düşen uçak sayısında, uçuş saatlerimize göre dünya ortalaması-nın altındayız" diyen Çakmakoğlu, CASA'nın bugünün şartlarında en iyi uçaklar olduğunu söyledi, Gürcistan'a ziyare-tini de bu uçakla yaptığını kaydetti.

Emniyet Amiri Hamza Ayberk soruşturma için görevinden alındı
Uğradığı silahlı saldırıda yaralanan Güngören İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Emniyet Amiri Hamza Turan Ayberk görevinden uzaklaştırıldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Ayberk'in soruşturmanın selameti açısından görevden uzaklaştırıldığını ve hakkındaki iddialarla ilgili tahkikatın sürdüğünü açıkladı.

Deniz Baykal'ın Samsun gezisinin ardından 317 istifa
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın Samsun gezisinin ardından CHP Samsun Teşkilatı'na üye 317 kişi partiden istifa ettiğini duyurdu. Basın toplantısında konuşan CHP Meclis eski Üyesi Burhan Saral, CHP'nin solculuktan uzaklaştığını, yeni oluşuma destek vereceklerini açıkladı.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır