kapat
15.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.ciceknet.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

www.euronet-tr.com
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

"Derviş'i istemesek kestirip atarız"


MHP Genel Başkan Yardımcısı Şevket Bülent Yahnici, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin, Devlet Bakanı Kemal Derviş'i kabinede istemediği yönündeki iddiaları "spekülasyon" olarak nitelendirdi ve "Böyle birşey olsa uzun uzun konuşulmaz, kestirilip atılır" dedi.
Beypazarı'nda düzenlenen Avrupa Birliği ve Türkiye ilişkileri konulu panele ev sahipliği yapan Yahnici, MHP'nin Kemal Derviş'e yönelik tutumuna açıklık getirdi. Bahçeli'nin Derviş hakkındaki rahatsızlığını Başbakan Ecevit'e ilettiği yönündeki iddiaları yalanlayan Yahnici, ekonomik konularda alınan tüm kararların hükümetin ortak politikası olduğunun altını çizdi.

YENİ OLUŞUM
MHP'li Yahnici, bir gazetecinin sorusu üzerine, "Yenilikçi"lere MHP'den daha fazla katılım olmasını beklemediğini, bu tarz kopmaların MHP'yi güçsüzleştirmeyeceğini kaydetti. Yahnici, HADEP içinden Kürt sorununa daha farklı yaklaşan yeni bir parti kurulacağı haberleri için de "Anayasal çerçevede kalındığı sürece" herkesin parti kurma hakkı olduğunu kaydetti ve "Önce ne söyleyeceklerini bir görelim" kaygısını ifade etti.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır