kapat
15.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.ciceknet.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

www.euronet-tr.com
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Eğlencenin yeni adresi Vodka


İstanbul gecelerinde içilen en hit içki votka olunca, eğlence hayatının başarılı ve yaratıcı ismi İzzet Çapa da yeni açtığı kulübe Vodka Bar adını verdi.
Vodka, şimdiden İstanbul eğlence dünyasının yıldızı oldu. Eğlence hayatının duayeni Celal Çapa, sahibi olduğu Eminönü Sepetçiler Kasrı'nın içindeki Hammam'ın bir bölümünü kardeşi İzzet Çapa'ya verdi. Bu sene Celal Çapa'nın sahibi olduğu Hammam'da bir faaliyet içine girmeyen İzzet Çapa, abisi Celal Çapa "Ben Hammam'da ağır sosyeteyi bir araya toplayacağım. Senin müşteri grubun ayrı. Bu yüzden Hammam'da bu sene olma" deyince tüm enerjisini Cat Walk ve Tropical Jungle'a vermeye başlamıştı. Yaşanan ekonomik krize ve birçok mekanın müşterisizlikten kapılarını kapatma noktasına gelmesine rağmen İzzet Çapa eğlence hayatındaki yaratıcılıklarına bir yenisini daha ekleyerek geçtiğimiz hafta Vodka Bar'ı açtı.

VODKA MUTFAKTA DA ÇOK İDDİALI
Son derece doğal bir dekorasyona sahip olan ve rahatlığın ön planda tutulduğu mekanda her yer rengarenk yastık ve minderler, renkli oturma grupları ve salıncaklı koltuklarla süslenmiş. Denize sıfır mekanın oturma grupları tarih ve doğayı birarada yaşatıyor. Türk ve İtalyan mutfaklarının sentezinden oluşan Vodka'nın mönüsündeki lahmacun ve soslu etler de büyük beğeni topluyor. Ünlülerin mekanı Vodka, haftanın yedi günü açık ve hiçbir giriş ücreti olmaksınız müşterilerini ağırlıyor.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır