kapat
15.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.ciceknet.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

www.euronet-tr.com
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

İstanbullular Uyarıyor


YAKUPLU

Zehir soluyoruz
Merkez Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'ndeki eski lastik fabrikası geçen Cumartesi yandı. Kimse gelip söndürmedi. Dumanlar hala tütüyor. Çoluk-çocuk zehir teneffüs ediyoruz.

Ahmet Demir

* ÜSKÜDAR

Sokağımız unutuldu
Yavuztürk Mahallesi Uzun Sokak'ı belediye unuttu. Yolumuz 15 yıl önce asfaltlanmıştı. Kaldırım ise hiç yok. Ayrıca çöp konteynırı da bulunmuyor. Yetkililerden biraz ilgi bekliyoruz.

Sokak sakinleri

* BEŞİKTAŞ

Gürültüden bıktık
Küçük Bebek Caddesi 12 numaralı apatmanın alt katındaki dükkan bahçeye üç tane büyük fan koydu. Gece-gündüz durmadan çalışıyor. Çıkan gürültüden artık evlerimizde uyuyamaz olduk.

Çevre sakinleri

* BAKIRKÖY

Otoparkı aydınlatın
Ataköy 4. Kısım S-240 Blok'ta oturuyoruz. Orta refujler ve otoparkın aydınlatma lambaları yanmıyor. Son günlerde araçlar çalınmaya başladı. Şikayetlerimiz sonuç vermiyor.

Blok sakinleri

* KADIKÖY

Kapıyı çaldılar
Suadiye Emeç Sokak Sipahi Apartmanı'nın bahçe kapısı çingeneler tarafından sökülüp çalındı. Eskiden arabalı çingeneler vardi, şimdi motorize oldular. Kapının önüne bir şey bırakamaz olduk.

Apt. sakinleri

* GAZİOSMANPAŞA

Pazardan pislik akıyor
Yunus Emre Mahallesi 1391 Sokak'ta oturuyoruz. Cumartesi günleri kurulan pazar yerinin temizlenmesi sırasında dökülen sular bizim sokağa akıyor. Ve pis sular hem koku hem sinek yapıyor.

Halil Kılıç

* BOSTANCI

Pazar yolları kapatıyor
Taşlıçeşme Sokak ve çevresinde Çarşamba günleri öyle bir pazar kuruluyor ki, acil bir durumda itfaiye ve ambülansın tezgahlar arasından geçmesi imkansız. Evimize zor girip-çıkıyoruz.

İnci Arcan

* ÜSKÜDAR

Temizlik yapın
Bulgurlu Mahallesi Karlıdere Caddesi'ndeki geri dönünüşüm kutusunun etrafını kimse temizlemiyor. Sadece şişeleri toplayıp gidiyorlar. Etrafı ise cam kırıkları içinde tehlike arzediyor.

Hüseyin Akaydın

* GÜNGÖREN

Bina çöplük oldu
Menderes Caddesi ile Eski Londra Asfaltı arasında kalan boş harabe bina çevrenin çöplüğü haline geldi. Kedi ve köpek leşlerinin kokusu etrafa yayılıyor, lağım fareleri cirit atıyor.

Çevre sakinleri


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır