kapat
15.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.ciceknet.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

www.euronet-tr.com
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Bara mı düştü?


Kongre stajyeri Levy'nin ortalıktan yokoluşu esrarını koruyor.
Polis kentin her yerine astığı resimleriyle, genç kızı arıyor. Geçtİiğimiz 30 Nisan'da, Chandra Levy adlı, Kongre'de görev yapan bir stajyerin kaybolması ile birlikte başlayan 'stajyer skandalı'nda her gün yeni iddialar ortaya atılıyor. 1 hafta önce Cumhuriyetçi milletvekili Gary Condit ile yasak ilişki yaşadığı ortaya çıkan Levy ile ilgili son iddia, 24 yaşındaki stajyer kızın barda çalışmaya başladığı yönünde...

Hakkındaki 'öldürüldü' iddialarına rağmen Levy'nin kendi isteğiyle ortadan kaybolabileceği ihtimalini gözönünde bulunduran polis, kızın çeşitli resimlerini fotomontajlayarak kentin çeşitli yerlerine astı. Levy'nin sarı, kıvırcık ve düz saçlı resimlerini yayınlayan polis bu resimler sayesinde stajyer kız üzerindeki esrar perdesini kaldırmayı hedefliyor.

FBI'ın 53 yaşındaki milletvekili Condit'in evine cinayet zanlısı suçu ile baskın yapması sonucu skandalda tüm gözler Condit'e çevrilmişti.

CONDİT 'TEMİZ ÇIKTI'
Levy'nin yaklaşık 2.5 aydır ortalarda gözükmemesi, ilişkiyi bitirmek isteyen Condit tarafından öldürülmüş olabileceği şüphelerini kuvvetlendirdi. Cesedin ortaya çıkmaması üzerine Levy'nin yaşıyor olabileceğini düşünen polis, resimleri internet sitesinden yayınladı.

Levy'yi öldürmekle suçlanan Condit, önceki gün bağlandığı yalan makinesinden temiz çıktı.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır