kapat
11.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Maddi birikimlerinizle ilgili sorunlar yaşayacaksınız. Ani kararlar ve ani tepkiler vermekten kaçının. Aceleci tavrınız sizi zarara sokabilir. Bugünü sakin geçirin. Arkadaşlarınızla iletişiminizi güçlendirmek kendinizi iyi hissettirecektir.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Bugün çevrenizle iletişiminizde artış gözleyebilirsiniz Kendinizi aşırı yormaktan sakınmanız gereken bir gündesiniz. İşinizle ilgili yapmak istediğiniz değişiklikleri, beraber çalıştığınız insanları düşünerek ertelemeniz mümkün.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Merkür'ün ve Jüpiter'in Balık'taki Ay'la sert etkileşimleri sizi bugün zorlayabilir. Geçmiş anılarınızla karşılaşıp canınızın sıkılabileceği bir gün. Eski bir arkadaş veya sevgilinizle aniden karşılaşabilirsiniz. Uzak bir yere gitme ihtiyacı hissedebilirsiniz.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Balık'taki Ay'ın Güneş'e yaptığı olumlu etkileşim toplumsal faaliyetlerde bulunmak için ideal bir günde bulunduğunuza işaret ediyor. Yakın çevrenizin size destek olması, olaylarınızın rahat sonuç vermesinde büyük rol oynayabilir.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Ortağınız veya eşinizle ilgili sorunlar yaşayacağınız bir gün. Ani kararlar alarak ortak değişimine gitmek isteyebilirsiniz. Maddi konumunuz sizi destekliyor. Yakın çevrenizle gerginlik yaşayabilirsiniz. Rutininizi değiştirmek için kendinizi zorlayacaksınız.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Sizin açınızdan gergin geçebilecek bir gün. Merkür'ün Ay'la sert etkileşimi sözlerinize dikkat etmeniz gerektiğini vurguluyor. Aslında enerjiniz güçlü ve atılımlarınızda sizi destekliyor. Yeni anlaşmalara imza atmadan önce hesaplarınız iyi yapmalısınız.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Düşüncelerinizin daha netleştiği, olaylara yaklaşımınızın temkinli fakat olumlu olduğu bir gün. Yeni çevrelere girmeniz, farklı insanlarla tanışmanız sizi mutlu ediyor. Sevdiğinizle birçok açıdan iyi anlaşabileceğiniz görülüyor.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Balık'taki Ay, Merkür ve Jüpiter'le sert etkileşimi bugün sizi birçok konuda zorlayabilir. Evle ilgili bir sorun nedeniyle eşinizle veya sevgilinizle fikir ayrılığına girebilirsiniz. Karşınızdaki insanları anlamaya çalışmanız gerekiyor.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Beraber çalıştığınız insanlara çok güveneceksiniz. İşinizle ilgili yeni atılımlar yapmak istiyorsunuz fakat İkizler'deki Merkür ve Jüpiter'in Ay'la sert etkileşimleri, eşiniz ve ortağınızla anlaşmazlıklara dikkat etmenizi söylüyor.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Çalışmalarınızın sonucunu almaya başladığınızı görebilir ve mutlu olabilirsiniz. Katılabileceğiniz ortak çalışmalarda yeni kimselerle tanışabileceğiniz bir gün. Maddi konularla ilgili yatırım girişimlerinizi bu gün ertelemekte fayda var.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Balık'taki Ay'ın konumu ve etkileşimleri bilinçaltınızı duyarlı kılıyor. Kişiliğinizdeki değişimlerle ilgili ailenizden ve çevrenizden tepki alabilirsiniz. Dünyaya bakış açınız değiştirebilirsiniz. Yardımlaşmaya önem vereceğiniz bir gündesiniz.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Ay'ın Güneş'le rahat açısı, girişimci yönünüzü güçlendiriyor. Fakat Ay'ın Merkür ve Jüpiter'le sert etkileşimi, yalnızken daha mutlu olabileceğinize dikkat çekiyor. İnsanlarla işbirliği yapmak zorunda olduğunuzu biliyorsunuz.


 



Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır