kapat
11.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Berna Anne çok yaşa


Bakırköy Omurilik Felçlileri Derneği tarafından yaptırılan Engelliler Parkuru, Mesut Yılmaz'ın eşi Berna Yılmaz'ın da katıldığı bir törenle açıldı
Ataköy 7-8'inci kısımda bulunan Omurilik Felçlileri Dernek Merkezi'nde yaptırılan engelliler parkurunun açılışına Başbakan Yardımcısı Mesut Yılmaz'ın eşi Berna Yılmaz, Boğaziçi Kandilli Rasathanesi Müdürü Prof. Ahmet Mete Işıkara, Bakırköy Kaymakamı Kadri Öner, Bakırköy Belediye Başkanı Ahmet Bahadırlı ve dernek başkanı Ramazan Baş ile dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI
Dernek Başkanı Ramazan Baş tarafından çiçeklerle karşılanan Berna Yılmaz, "Türkiye'de apartmanlar ve sokaklar, engellilerin rahatça yaşamasına olanak tanımıyor. Ev yaparken, kaldırım yaparken maalesef engelli vatandaşlarımızı düşünmüyoruz. Onları eve hapsediyoruz, Oysa onlarında bizler gibi yaşamaya hakkı var" dedi.

Ahmet Bahadırlı ise, "Omurilik Felçlileri Derneği'ni bir evin odasında Başkan Ramazan Baş ile birlikte kurduk. Sayın Hanımefendi o günden bugüne kadar hiçbir desteğini bizden esirgemedi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

GÖSTERİ YAPTILAR
Dernek Başkanı Ramazan Baş da "Engellileri tüketen değil üreten yapmak istiyoruz. Dernek merkezinde bu yöndeki eğitim çalışmalarımız sürekli devam ediyor" dedi.

Konuşmaların ardından Kafkas oyunlarını başarıyla sergileyen Omurilik Felçlileri Derneği üyelerinin oluşturduğu halk oyunları grubu, izleyicilerden büyük alkış aldı.

Berna Yılmaz'ın çevresini saran engelli çocuklar derneğe katkılarından ötürü teşekkür ederek "Berna Anne çok yaşa" diye tempo tuttular.

Sefa KÖKTENER


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır