kapat
11.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

5 saniyelik zevk pahalıya patladı


Mahkeme, ünlü tenisçi Becker'in 15 aylık kızı için ödemeyi önerdiği nafaka teklifini kabul etti
Almanlar'ın efsanevi tenisçisi Boris Becker'in dün, merakla beklediği 'nafaka' davası sonuçlandı. İngiltere Yüksek Mahkemesi, Becker'in, Rus model Angela Ermakova'dan olan 15 aylık kızı için ödemeyi önerdiği nafaka teklifini kabul etti.

Kararı veren Yüksek Mahkeme Yargıcı Robert Johnson nafaka davasının miktarını açıklamazken, ünlü tenisçinin Ermakova'ya en az 3 milyon dolar ödeyecek.

Aslında Becker'i bu konuyla gazetelere manşet yapan 'babalık davası' Rus model Ermakova'nın büyük zaferi. Çünkü, Rus model ile ünlü tenisçi, 1999 yılında Londra'nın bir barının tuvaletinde oral seks yaptı.

Ermakova, Becker'in spermlerini yutmayıp ağzında tuttu. Sonra da bir kaba boşalttı. Sakladığı spermleri vücut ısısında tuttuktan sonra, jinekoloğuna götüren Ermakova, döllenmeye elverişli olduğu günde, rahmine enjekte ettirdi. Ve nurtopu gibi bir kız çocuğu oldu. Ve bundan sonra art arda davalar başladı. Ünlü tenisçi iddiaları reddetti, o kızın kendisinin olmadığını söyledi. Ama Ermakova yılmadı. DNA testi yapıldı.

Çıkan sonuçlar, ünlü tenisçinin 'baba' olduğunu kanıtladı. Becker de babalığı kabul etti ve nafaka ödemeye hazır olduğunu açıkladı. Ve yüksek mahkemede bu teklifi kabul etti. Karar duruşmasında Ermakova hazır bulunurken, Becker'i avukatları temsil etti.

NASIL ÖDEYECEK?
Adeta uğursuz bir yıl geçiren Becker'in bu parayı ödemesi zor görünüyor. Ocak ayında 10 yıllık karısından boşanan Becker, 15 milyon dolar tazminat ve aylık 5 bin dolar nafaka ödemeye mahkum edildi. Mahkeme Becker'in Florida'daki 1.5 milyon dolar değerindeki evinin de eski karısına verilmesini kararlaştırdı. Ayrıca ünlü tenisçinin vergi kaçakçılığından 20 milyon dolar para cezası alıp almayacağı da önümüzdeki günlerde belli olacak. Şimdi de tam açıklanmayan ama 3 milyon dolar, Ermakova'ya nafaka ödeyecek.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır