kapat
01.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.iku.edu.tr
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Ay'ın burcunuza yaptığı gerilimli etkiler bugün aileniz ve paylaşımlarınız konusunda dikkatli olmanız gerektiğine işaret ediyor. Bugün maddi konular gündemde olabilir, kendinizin olduğu kadar başkalarının sorunlarıyla da da ilgilenebilirsiniz.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Akrep'teki Ay'ın Venüs'le oluşturduğu sert etkileşim işbirlikleri konusunda gerilimli bir tavır içinde olabileceğinize dikkat çekiyor. Eşiniz ve ortağınızla birbirinizi anlamakta güçlük çekebilirsiniz. Kendinizi sınırlama eğiliminizin yüksek olacağı görülüyor.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Bugün rutin işlerinizi yürütürken çevrenizin isteklerine öncelik tanıyabilirsiniz. Ayrıca sağlığınıza gereken önemi göstermelisiniz. Yorgunlukların bedeniniz üzerindeki etkilerini bertaraf etmek için gerekli önlemleri almaya çalışmalısınız.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Eğlenceli konuların ön planda olabileceği bugün, çocuklara her zamankinden daha fazla ilgi göstereceksiniz. Akrep'teki Ay aşk yaşantınızda heyecanlı gelişmelere işaret ediyor. Sevdiklerinizle eğlenceli ortamlarda bulunacaksınız.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Aileniz ve evinizle ilgili konular gündeminizde geniş yer tutacak. Güvenlik ihtiyacınızın artabileceği bugün, eviniz için yatırımlara yönelebilir, ailenizden size destek olmalarını isteyebilirsiniz. Meslek yaşantınızda biraz zorlu bir zaman.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Çevresel ilişkilerinizde iletişim bakımından yoğunluk gözleyebilir ve kısa yolculuklara çıkabilirsiniz. Dostlarınız ve kardeşlerinizden ihtiyacınız olan konularda destek görebilirsiniz. Ay'ın etkileri diplomatik ve artistik yeteneklerinizi artırıyor.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Maddi konulara yön verme isteğinizin yoğun olacağı bugün harcamalarınızda aşırıya kaçabilirsiniz. Hisseli para ve ortak çalışmalarınızın sonuçlarıyla ilgili endişeler yaşayacaksınız. Aşkta hislerinizle hareket etme eğiliminiz yüksek.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Ay'ın konumu girişimci yönünüzü güçlendirirken yapmak istediğiniz her iş için enerji sağlıyor. Fakat işbirlikleri konusunda alacağınız kararları uzun vadeli düşünmeniz sizin için yararlı olacaktır. Parasal nedenlerden ötürü kısa süreli bir sıkıntı yaşayabilirsiniz.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Bilinçaltınızın aktif olacağı bugün, yaratıcı çalışmalarınız için kendinizi hevesli hissedebilirsiniz. Fikirleriniz çalışmalarınız için iyi bir zemin oluşturacak. Planlama konularından zevk alabileceğiniz görülüyor.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Ziyaretlerin ve davetlerin gündemde olabileceği bugün, sosyal ortamlarda bulunmak size iyi gelecektir. Fiziksel bakımdan formda oluşunuz kendinize olan güveninizi artırıyor. Arkadaş çevresinde oluşabilecek beğenilere açık olduğunuz bir gün.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Kendinizi toplum önünde rahat hissedeceğiniz bugün, fikirlerinizi paylaşmaktan zevk duyacaksınız. Mesleki konularda yüksek bir görev bilinciyle hareket etmeniz otoritelerin dikkatini çekebilir. Motivasyonlarınız yükselmenize yardımcı oluyor.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Yabancı ortamlarla olan iletişiminizin yoğun olabileceği bugün, sürpriz ziyaretlere açıksınız. Farklı kültürlere ve felsefi tartışmalara ilgi duyacaksınız. İnançlarınız doğrultusunda çalışmak hedeflerinize ulaşmanıza destek verebilir.


 



Bu sayfa MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.. ile
Yöre Elektronik Yayımcılık A.Ş. işbirliğiyle hazırlanmıştır.