kapat
30.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi


Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.itsakiss.com
 

Göztepe şov


Göztepe A.Ş.Genel Müdürü Ömer Dinçer, iki futbolcu için Beşiktaş'a 375 bin $ ödediklerini açıkladı. Dün toplanan Göz-Göz bugün Bolu'ya gidiyor
Süper Lig'in yeni takımı Göztepe, transfer çalışmalarını büyük bir hızla sürdürüyor. Sarı-kırmızılı yönetim, Ersen Martin ile Murat Alaçayır için Beşiktaş'la 375 bin $'a anlaştılar ve dün bu iki futbolcuya imza attırdılar.

Göztepe A.Ş Genel Müdürü Ömer Dinçer, Murat Alaçayır ve Ersen Martin'in oynadıkları futbolla kalitelerini kanıtlamış futbolcular olduklarını dile getirerek, "İkisi de Göztepe formasıyla başarılarını sürdürecekler" şeklinde konuştu. 1'er yıllık sözleşmeye imza atan iki futbolcunun, 150'şer milyar lira alacakları ifade edildi.

Daha önce Altay formasıyla İzmir'e hizmet ettiğini söyleyen Murat Alaçayır, "Artık Göztepeliyim. Zaman içinde birbirimizi daha iyi anlayıp başarılı işlere imza atacağımıza inanıyorum" derken, Ersen Martin, sarı-kırmızılı kulübe gelmekten onur duyduğunu belirtti.

Sezona merhaba
Öte yandan Göztepe yeni sezon hazırlıkları için dün toplandı. Sarı-kırmızılı futbolcular sağlık kontrolundan geçtikten sonra bugün Bolu'ya hareket edecekler.

www.sigortam.net


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır