kapat
30.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi


Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.itsakiss.com
 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
İç dünyanızda açıkça netleştiremediğiniz konular yüzünden yüzünden sıkıntı yaşayabilirsiniz. Açığa vuramadığınız sıkıntılarınızın sizi fazlasıyla yönlendirebileceği bugün, iş ve aile ilişkilerinizin seyri hakkında dikkatli karar vermelisiniz.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Bugün Kova'daki Neptün'ün Akrep'teki Ay'la sert açısı, ikili ilişkilerinizde zorluk yaşayabileceğinize dikkat çekiyor. Sevdiklerinizle birarada olma isteği duyabilir ama zaman zaman duygusal çıkışlarda bulunabilirsiniz.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Günlük işlerinizi yoluna koyarken aşırı kuruntulu ve enerjik davranabileceğiniz bir gün. Çalışma arkadaşlarınızla düzen ve servis konularında tartışmalar yaşayabilirsiniz. Kaza ve yaralanma olasılığına karşı dikkatli olmalısınız.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Akrep'teki Ay'ın Güneş'le rahat ilişkisi aşk yaşantınızda sizi çok mutlu edebilecek gelişmelerle karşınıza çıkabilir. Yapacağınız tartışmalar sevginize katkıda bulunabilir ve kıskançlık hisleriniz aşırıya varmadığı sürece mutlu olabilirsiniz.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Bugün Akrep'teki Ay'ın etkilerini güvenliğiniz ve yaşadığınız yerle ilgili konularda hissedebilirsiniz. Düşüncelerinizde olumlu değişimler gözlenebilir. Bugün sevdiklerinizin ve ailenizin üstüne fazlasıyla düşmeniz mümkün.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Akrep'teki Ay'ın etkileri kendinizi ödüllendirme isteğinizi güçlendiriyor. Çevresel şartları kolaylıkla değerlendirebileceğiniz bugün, iletişim yeteneğinizden yararlanabilirsiniz. Enerjinizi sevdiğiniz konulara yönlendirebilirsiniz.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Maddi konularda hızlı gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir gün. Bugün kaynaklarınızı kontrol etmekte başarılı olabilir, harcamalarınızın sonuçlarını kestirebilirsiniz. Beklenmedik para hareketleri bütçenizi destekleyebilir.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Burcunuzdaki Ay bugün, ruhsal açıdan sizi destekliyor. Kendinize ve sevdiklerinize biraz daha objektif bir gözle yaklaşmaya çalışmalısınız.Yapmak istediğiniz yenilikler için enerjiniz ve motivasyonlarınız oldukça yüksek.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Duygularınızın hassas olacağı bugün, çevrenizden fazlasıyla etkilenebileceğiniz görülüyor. İçsel dünyanızın zenginliği sizi olumlu yönlendirebilir. Bilinçaltı problemlerinizden rahatlatıcı çalışmalar yaparak uzaklaşabilirsiniz.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Enerjinizi idealist çalışmalarınıza yönlendirmek isteyebileceğiniz bir gün. Fikirlerinizi uygulayabileceğiniz projelerde yer almak sizi mutlu edebilir. Maddi desteğe ihtiyaç duyabileceğiniz bugün, dostlarınızdan yardım görebilirsiniz.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Meslek yaşantınızda beklenmedik olaylar yaşayabileceğiniz bir gün. Duygularınıza hakim olamamak yüzünden sevdiğinizle tartışmalar yaşayabilirsiniz. Bugün kişisel isteklerinizi gerçekleştirmede ısrarlı olabileceğiniz görülüyor.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Akrep'teki Ay'ın burcunuza rahat etkileşim yapacağı bugün etrafınızla barışık olabilir yabancı ortamlarda kendinizi rahat hissedebilirsiniz. Yapmak istediğiniz yenilikler konusunda yüksek motivasyonlara sahip olabileceğiniz görülüyor.


 


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır