kapat
29.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi


Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.itsakiss.com
 

KISA KISA KISA


İbrahim Kutluay'a tazminat kıskacı
ATİNA'da yayınlanan Katimerini Gazetesi, Panathinaikos ve İtalyan takımlarını peşinden koşturan İbrahim Kutluay'ın, gelecek sezon da AEK'da kalacağını iddia etti. Katimerini, İbrahim'in sözleşmesi gereği, AEK'dan ayrılabilmesi için, 2. yıl için takımdan alacağı 460 milyon Drahmi'nin (yaklaşık 1.2 milyon $) iki katını, bugün getirmek zorunda olduğunu kaydetti. Öte yandan AEK antrenörü Dusan İvkovic görevden ayrıldı.

Balint, Hagi'nin yardımcısı oluyor
Romanya Milli Takım Teknik Direktörü ve eski G.Saraylı Gheorghe Hagi, Balint'i yardımcısı yapmak istediğini söyledi. Hagi, "Azi" gazetesine verdiği demeçte, "Gabi (Balint) Galatasaray ile imzalayacağı anlaşmayı ertelemeli. Ona çalışması için tanınan son mühlet tarihini henüz kararlaştırmadık. Onu kucağımı açmış bekliyorum. Balint'e gerçekten çok ihtiyacım var" şeklinde konuştu.

Ç.Rizespor yolcu
Intertoto Kupası 2. tur ilk maçında Makedonya'nın deplasmanda Makedonya'nın FC Pobeda takımı karşılaşacak olan Çaykur Rizespor bugün hareket ediyor. Ümit Takımı ile rakibi karşısına çıkacak olan yeşil-mavili takımın kadrosunda 17 sporcu var

GSGM 63 yaşında
Atatürk'ün direktifleri doğrultusunda 29 Haziran 1938'de kurulan Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nün 63. kuruluş yıldönümü bugün kutlanıyor. Aynı zamanda il spor okullarının açılışıyla birlikte yapılacak yıldönümü kutlamaları çerçevesinde ilk olarak saat 09.30'da genel müdürlüğün yöneticileri ve personel, Anıtkabir'i ziyaret edecek.

Dilmen imzaladı
İkinci Lig A Kategorisi'nde mücadele edecek olan Adana, önceki gün prensip anlaşmasına vardığı teknik direktör Rıdvan Dilmen ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Turuncu-beyazlı takımın yeni hocası Dilmen futbolculuk ve teknik adamlık hayatında hep hedefleri olan bir takımda görev yaptığını belirterek, "Hedeflerime uygun çok güzel kulübe geldim" dedi. İkinci Ligi haketmeyen Adanaspor'u, hakettiği yere getirmek için çok çalışacaklarını ifade eden Dilmen, gruplarında 20 takım olmasının kendi lehlerine olduğunu söyledi.

Eski Olimpiyat Şampiyonu vali oldu
Olimpiyat eski şampiyonu Marjorie Jackson Nelson, Güney Avustralya Eyalet Valisi oldu. 1952 Helsinki Yaz Olimpiyatları'nda bayanlar 100 ve 200 metrede şampiyon olan Marjorie Jackson Nelson'ın kariyerinde, kısa mesafelerde 10 da dünya rekoru bulunuyor. Şampiyon atlet, "Bu görevin altın madalyadan yalnızca bir parça daha iyi olduğunu tahmin ediyorum" dedi.

Türel gitti, yeni patron Kocaman
İstanbulspor, teknik direktör Metin Türel ile yollarını ayırdı. Sarı-siyahlı yöneticilerin, yeni sezon için görüştükleri deneyimli teknik adam ile anlaşamadıkları bildirildi. Sarı-siyahlı takımı, 2001-2002 sezonunda, geçen sezon Metin Türel'in yardımcılığını yapan Aykut Kocaman'ın çalıştıracağı öğrenildi.

Fatih yuvada kaldı
G.ANTEPSPOR satış listesine koyduğu yıldız futbolcusu Fatih Tekke ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Beşiktaş'ın da istediği Fatih ile sözleşme yenilemekten mutlu olduklarını belirten başkan Celal Doğan, "Burası kürkçü dükkanı. Fatih, Beşiktaş ile görüştüğünü, bundan dolayı 3 gün süre istediğini ifade etmişti. Beşiktaş ile anlaşamayınca sözünü yerine getirdi" diye konuştu.

www.sigortam.net


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır