kapat
29.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi


Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.itsakiss.com
 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Terazi'deki Ay'ın diğer gezegenlerle olumlu açıları bugün ikili ilişkilerinizde hareketlenme getiriyor. İşbirlikleri gündeminizi oluşturabilir. Ortak çalışmalar için hevesli olabilirsiniz ama önce eşiniz ve ortağınızla fikir birliği içinde olmaya dikkat etmelisiniz.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Bugün günlük işlerinizde yüklerinizin artabileceği ve iş yerinizde yeni sorumluluklar üstlenebileceğiniz görülüyor. Çalıştığınız ortamda düzenlemeler yapmak isteyebilir, yeni düşüncelerinizi uygulamaya koyabilirsiniz.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Merkür ve Jüpiter'in Terazi'deki Ay'la açısı, yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz çalışmalar için uygun bir günde olduğunuzu belirtiyor. Sosyal yaşamınızdaki aktivite sizi mutlu edebilir ve aşkta kendinize olan güveninizi artırabilir.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Kendinizi rahat hissettiğiniz mekanlarda, hobilerinizle ilgilenmek ve arkadaşlarınızla birlikte olmak isteyebileceğiniz bir gün. Kendinizi sevdiklerinizin yanında rahat hissedebilirsiniz. Aşkta güçlü motivasyonlara sahipsiniz.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Bugün kısa yolculuklar gündeme gelebilir ve yakın çevrenizle iletişiminizde artış gözleyebilirsiniz. Her türlü anlaşmayı yaparken dikkatli olun. Çalışma arkadaşlarınızla birçok konuda fikir birliğine varabilir ve birlikte kısa yolculuklar yapabilirsiniz.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Maddi konularda olumlu gelişmeler bekleyebileceğiniz bir gün. Kaynaklarınızı değerlendirirken sezgilerinize güvenip yatırımlarınızı bu doğrultuda yönlendirebilirsiniz. Aşktaki şansınız ve kısmetiniz sosyal yaşamınıza yön veriyor.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Ay'ın konumu sizi duyarlı kılıyor. Bugün kişisel girişimlerinizde cesaretli olabilir ve aşk konusunda isteğiniz gelişmeleri yaşayabilirsiniz. Ay'ın Uranüs'le oluşturduğu açı aşk ilişkilerinizde beklenmedik değişimler olabileceğine işaret ediyor.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Duygusal bakımdan kendinizi yalnız hissedeceksiniz. Yaratıcı düşüncelerinizle oyalanabilir, kendinizi ruhsal yönden geliştirme yoluna gidebilirsiniz. Sosyal aktivitelerin sakinleşecek ve ikili ilişkilerin önem kazanacak.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Arkadaş toplantıları ve grup çalışmalarında yeni kimselerle tanışacaksınız. Yaratıcı fikirlerinizle projelere destek verebilir ve arabuluculuk yapabilirsiniz. Mesleki konularda ilerleme kaydedebileceğiniz görülüyor.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Meslek yaşantınızda yoğun bir tempoda çalışacaksınız. Sorumluluk-larınızdaki artışla birlikte yeni anlaşmalar ve iş bağlantıları gündeme gelebilir. Maddi konularda disiplinli olabilir ve değer verdiğiniz kişilerin fikirlerinden yararlanabilirsiniz.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Ay'ın Uranüs'e rahat açı yapacağı bugün, kendinizi değişik ortamlarda rahat hissedip yabancı konulara bakış açınızı geliştirmek için fırsatlar bulacaksınız. Yeni konular ve kültürlerle ilgilenebilir, eğitim amaçlı yolculuklar yapabilirsiniz.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Kendinizi duygusal bakımdan gerilimli hissedeceksiniz. Ortak yatırımlar ve hisseli paralarda yenilikler yapmak isteyebilirsiniz Eşinizle paylaşımlarınızda anlaşabileceğiniz görülüyor. Aşk yaşantınızda heyecanlı gelişmeler olabilir.


 


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır