kapat
29.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi


Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.itsakiss.com
 

Terim'e Rui şoku


Rui Costa "Real Madrid teklif yapsa iki kez düşünmem. Luis Figo ile oynamak müthiş olur" diyerek eski hocası Terim'in takımına gideceği iddialarına sürpriz bir cevap verdi

Hemen kabul ederim
Fiorentina'nın İtalya Kupası şampiyonluğunda çok büyük pay sahibi olan ve Fatih Terim'in yeni takımı Milan'a istediği Rui Costa, Real Madrid'de oynamayı çok istediğini söyledi. İtalya'da iflası için dava açılan Fiorentina'nın yok olmak üzere olduğunu ifade eden Rui Costa, "Real Madrid beni isterse iki kez düşünmem. Hemen kabul ederim" diye konuştu.

Figo'nun düğününe gidiyor
İspanyol kulübünün Fiorentina'ya başvurup fiyatını sorduğunu kaydeden Portekizli yıldız, "Real Madrid dünyanın en büyük takımı. Üstelik, orada yakın arkadaşım Luis Figo ile yanyana oynama şansını da elde edeceğim" ifadesini kullandı. Oysa Milan İkinci Başkanı Galliani ünlü yıldızın Milan'a gitmek istediğini açıklamıştı. Rui Costa, yarın Figo'nun düğünü için Portekiz'in Algarve kentine gidecek.

Fiorentina'yı FIAT batırdı
İtalya'da Fiorentina'yı Cecchi Gori'nin iflasa sürüklediği bildirildi. Gori'nin kulübün parasını FIAT hisselerine yatırdığı ve hisselerin hızla değer kaybetmesi sonucu kulübün çöktüğü duyuruldu. 13 Mayıs'ta yapılan genel seçimlerde Sicilya adasındaki Acireale kentinden milletvekili adayı olan Gori, seçim yatırımı olarak kente ait takımı 50 milyon dolara satın alarak iflası yakınlaştırdı.

GALİP ÖZTÜRK

www.sigortam.net


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır