kapat
29.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi


Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Garildi
 

İstanbullu'nun isyanı sürüyor


Cezalandırıldık
* Zamları protesto etmek için, konuşmak, yazmak yetmiyor. Çünkü onlar duymak ve görmek istemiyor. Sivil toplum örgütlerini göreve davet ediyorum. Havva Kızılhisar (Kalamış)

Terbiyesizlik
* Ne diyeceğimi bilemiyorum. Bunların yaptıkları terbiyesizlik. Bahçeşehir'e gitmek için her gişeden geçişte 2 milyon 250 bin lira ödemek zorundayız. Bu ayıp mutlaka kapatılmalı. Günay Abiş (Beylikdüzü)

Kazıklandık
* Köprü ve otoyol geçişlerine yapılan zam Ankara'daki basiretsiz ve beceriksiz yöneticilerin İstanbullular'a attığı bir kazıktır. Protesto ediyorum. Ergin Özipek (Ethemefendi)

Utanıyorum
* Beceriksizliğimizin bedelini İstanbullular'a ödetemezsiniz. İstanbul bu ülkenin sömürgesi değil. Türkiye'de yaşamaktan utanıyorum. Songül Kılıç (İstanbul)

Eylem şart
* Herkes zamlardan şikayet ediyor. Bireysel karşı çıkışlarımız hiçbir işe yaramıyor. Bir sivil örgütün organizasyonunda eylem yapalım. Murat Deniz (Üsküdar)

Köle düzeni
* Artık İstanbul'da köle düzenine geçildi. Zamcıbaşları patron, bizler ise köle. İstekdileri her şeyi kırbaç kullanıp alıyorlar. Bunlara birilerinin dur demesi lazım. Muammer Taşkıran (Beyazıt)

Taşınmadı
* Benzine 3-4 ay içinde yüzde 100 zam geldi. Bir de gişelere her gün 4.5 milyon lira verince biz nasıl geçineceğiz. Hani bir iki aya kadar gişeler şehir dışına taşınacaktı? Aylin Tanrıverdi (Bahçeşehir)

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır