kapat
29.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi


Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Alokurye
 

Gazetecinin en acı haberi


7 aylık hamile olduğu halde işi bırakmayan gazeteci Nurgül Günaydın Kurum gittiği kaza haberinde eşinin ölüsüyle karşılaştı
Bölgesel yayın yapan Karadeniz Gazetesi'nde 5 yıldır polis muhabiri olan Nurgül Günaydın Kurum gittiği son haberde kocasının cesediyle karşılaştı.

Nurgül Günaydın Kurum, 7 aylık hamile olmasına rağmen büyük bir tutkuyla bağlı olduğu işine devam ediyordu. Önceki gün Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde bir trafik kazası olduğunu duyan Kurum, hemen yaralıların sevkedildiği Numune Hastanesi'ne koştu. Acil Servis'ten içeri giren genç gazeteci için tanıdık bir görüntü vardı. Doktorlar, kazada yaralanan 37 kişiye müdahale ediyordu. Kurum, hemen yaralıların fotoğraflarını çekti.

YIĞILIP KALDI
Yaralıların sayısını ve isimlerini öğrenen Kurum, kazada 3 kişinin de hayatını kaybettiğini, cesetlerinin ise morga kaldırıldığını öğrendi. Hastane polisinden ölenlerin isimlerini soran genç kadın, duyduğu bir isimle olduğu yere yığılıp kaldı. 9 ay önce sevişerek evlendiği eşi Kemal Kurum da ölenler arasındaydı. Büyük bir şok yaşayan Günaydın Kurum, eşini toprağa verirken gözyaşlarına boğularak, "Ben sensiz ne yaparım. Karnımdaki çocuğun babasız doğacak" diye gözyaşı döktü.

Ahu BOZLAR

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır