kapat
27.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi


Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.itsakiss.com
 

KISA KISA KISA


Doping kararında hukuk çelişkisi
Kırkpınar'da doping yaptığı gerekçesiyle iki yıl cezalandırılan ancak Ankara 9. İdare Mahkemesi'nde açtığı davada yürütmeyi durdurma kararı alan Ahmet Taşçı ile aynı nedenle ceza alan güreşçi Ekrem Yavuz'un yürütmeyi durdurma talebine Ankara 6. İdare, Mehmet Yılmaz'ın talebine ise Ankara 7. İdare Mahkemesi red kararı verdi. Bu arada, GSGM'nin Taşçı'nın aldığı yürütmeyi durdurma kararına itirazını reddeden Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Orhun Yet'in, Ekrem Yavuz'un yürütmeyi durdurma talebini reddeden 6. İdare Mahkemesi Başkanı Asuman Yet'in eşi olduğu ortaya çıktı.

Ataman rüzgarı
İtalya'nın Birinci Basketbol Ligi takımlarından Montepaschi di Siena'nın yeni antrenörü Ergin Ataman dün basının önüne çıktı. İtalyan Basketbolu'nda ilk Türk Antrenör olarak görev yapacak olan Ataman, basın toplantısında "İtalya şampiyonluğunu ve Saporta Kupasını hemen kazanmak istiyorum" dedi. İtalyancayı çok iyi konuşan Ataman ayrıca, Milan'ın teknik direktörü Terim'den sonra İtalya'daki 2. Türk Teknik Adam olacağının hatırlatılması üzerine, "Terim, Fiorentina`da da kalitesini gösterdi. Türk Teknik Adamları, gerek futbol, gerekse basketbolda Avrupa`da başarı sağlayabilecek düzeydedir. Bu da kanıtlanmıştır. Terim`in futbolda yaptığını ben de basketbolda yapacağım" diye konuştu.

Ramazan 3 yıl daha Antep'te kaldı
Gaziantepspor, 750 milyar liralık bonservis bedeliyle satış listesine koyduğu futbolcularından Ramazan'la dün 3 yıllık sözleşme imzaladı. Başkan Celal Doğan'la görüşen ve boş sözleşmeye 3 yıllık imza attığını belirten Ramazan, "Kulübümde kaldığım için mutluyum" ifadesini kullandı.

Divac: Ben yokum
Yugoslav basketbolunun son dönemlerde yetiştirdiği en büyük yıldızlarından birisi olarak kabul edilen Vlade Divac, milli takımı bıraktığını açıkladı. NBA'de Hidayet Türkoğlu'nun da forma giydiği Sacramento Kings'de oynayan dev cüsseli pivot, Türkiye'deki Avrupa Şampiyonası'nda forma giymeyeceğini de kaydetti.

Moldova'nın yeni patronu Spiridon
Dünya Kupası Elemeleri'nde Türkiye ile aynı grupta yeralan Moldova Milli Takımı'nın başına, Alexandru Spiridon getirildi. Son olarak Ümit Milli Takım'ı çalıştıran 41 yaşındaki teknik adam, Dünya Kupası Elemeleri'ndeki son üç maç için anlaşma yaptı. Moldova teknik direktörlüğü, Matsura'nın istifa etmesi üzerine boşalmıştı.

PSG'ye acı haber
Bu sezon ikinci turdan itibaren Intertoto Kupası'na katılacak olan Fransa'nın PSG takımı, UEFA Kupası hakkını kazansa bile turnuvada yer alamayacak. UEFA karara gerekçe olarak, PSG'nin sahibi olan Canal Plus'un, aynı zamanda, UEFA Kupası'na doğrudan katılacak olan İsviçre kulübü Servette'in de sahibi olmasını gösterdi.

Okan dava açıyor
Fransa'nın Marsilya kulübü ile anlaşan ancak daha sonra Bursaspor'a geri dönmek istediğini belirten Okan Yılmaz, hakkında yazılan ve "Seks ve kumar düşkünüdür" gibi ifadelerin yeraldığı raporla ilgisi olanlar hakkında tazminat davası açacağını açıkladı. "Marsilya, Bursaspor'a bonservis ödemediği için takımıma döneceğim" diyen Okan, gerekirse 1 yıl futbol oynamamayı da göze aldığını söyledi.

www.sigortam.net


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır