kapat
27.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi


Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.itsakiss.com
 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Başak'taki Ay çalışmalarınızın yoğunlaşacağını işaret ediyor. Kafaca anlaştığınız insanlarla beraber bir organizasyon içine girebilirsiniz. Harcamalarınız sizin planladığınız miktarın üzerine çıkabilirve bu nedenle maddi sıkıntı çekebilirsiniz.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Başak'taki Ay'ın Venüs'le etkileşimi sayesinde beraber olduğunuz insanlarla güzel ve verimli olabilecek bir çalışmanın içine girebilirsiniz. Mantık olarak olumlu baktığınız bu çalışmanın sizi kısıtladığını düşünerek biraz gerilmeniz söz konusu.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Ay'ın Jüpiter ve Merkür'le sert etkileşiminden fiziksel enerjinizin düştüğünü hissedebilirsiniz. Yeni fikirlerinizi uygulamakta aceleci davranmayın. Öğreneceğiniz bilgilerle olaylara farklı yaklaşacak ve olumlu gelişmeler elde edeceksiniz.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Enerjiniz olumlu akacak, fiziksel olarak toparlamış ve güçlü hissedeceksiniz. Kararlı ve pratik yaklaşımlarınızla işlerinizi kolayca halledebilirsiniz. Uzaktakilerle görüşmeler yapabilir, hoşlanacağınız biriyle tanışma fırsatı bulabilirsiniz.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Aile bireylerinizle birlikte kısa bir seyahat yapabilir veya baş başa hoşlanacağınız bir eğlence ortamı yaratabilirsiniz. Parasal konularda yenilikler yapabileceğiniz ve kararlarınızı olumlu yönlendirebileceğiniz bir gün.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Ay'ın etkisiyle kendinizi değiştirmek ve yenilemek için içsel bir itilim hissedebilirsiniz. Eşinizin veya size çok yakın olan sevdiğiniz insanların sizi anlamasını bekleyebilir fakat onların bakış açılarını anlamakta zorlanabilirsiniz.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Bugün içsel gerginliklere açıksınız. Yöneticiniz Venüs'ün Ay'la rahat etkileşimi sayesinde kadın arkadaş ve akrabalardan aradığınız desteği görebilirsiniz. Parasal kazancınız yerinde, fakat harcamalarınızı dengede tutmakta zorlanabilirsiniz.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Kendinizi organize çalışmalarda ve arkadaş çevrenizde rahat hissedeceksiniz. Sorunlarınızın çözümünde yeni fikirler üretebilirsiniz. Fiziksel enerjinizin güçlü olması sizin lehinize. Uzak bir yola gitme hazırlığı yapabilirsiniz.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Aile bireylerinizle birlikte güzel bir gün geçirebilirsiniz. Sevdiğiniz insanların sorunlarına yapıcı çözümler üretebilirsiniz. Jüpiter'in Ay'la sert etkileşimi harcamaya eğilim yaratabileceğinden bütçenize dikkat edin.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Başak'taki Ay'ın durumu hayattan zevk alabileceğiniz bir güne işaret ediyor. Eğlence ortamlarında bulunmak ve rahatlayıp, gerginliğinizi atmak arzusunda olabilirsiniz. Parasal durumunuzu gözden geçirmelisiniz.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Kendinizi yoğun bir koşuşturmanın içersinde bulabilirsiniz. Yaşamınızda birçok şey değişimde bulunuyor. Arkadaş çevrenizde hoşlanacağınız biriyle tanışabilirsiniz. İletişim kurmakta zorlanmayacağınız gözleniyor.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Başak'taki Ay, ikili ilişkilerin sizin için önemini açıklıyor. Eşiniz ve ortağınızla alınganlık yüzünden anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Eşinizle tartışmalara girmekten çekinmeli, beraber sorunlarınızın üstesinden gelme yolları aramalısınız


 


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır