kapat
27.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi


Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.itsakiss.com
 

Haydi Göztepeli


"Ligde 3 Büyükler'in hegemonyasını ancak Göztepe yıkar. Taraftarımız büyüklüğünü şimdi gösterecek. İlk hedef kombine biletlerin satılması."

'Taraftarımız stadı inletir'
Yeni sezonda Süper Lig'e iddialı bir giriş yapmaya hazırlanan Göztepe Kulübü'nün Başkanı Hamdi Türkmen ilginç açıklamalarda bulunup camiaya çarpıcı mesajlar verdi. İzmir'de yayın yapan YENİ TV'nin "Lige doğru" programının konuğu olan Türkmen, "Üç Büyükler'in hegemonyasını ancak Göztepe yıkar. F.Bahçe, G.Saray ve Beşiktaş İzmir'e geldiklerinde taraftarları Atatürk Stadı'nın kale arkasında oturacaklar. Benim taraftarım kapalı ve açık tribünleri inletecek. Hangi takımın taraftarının daha büyük olacağını göreceğiz" dedi.

Ersen ve Murat tamam
Göztepelilerin taraftarlığını kombine bilet satışlarında göstereceğine değinen Türkmen, "Herkes taşın altına elini sokmalı. Günde 1 milyon liraya sertifika almak büyük külfet değil. 20-30 bin kombine bilet satıp bir yabancı daha almayı umuyoruz" dedi. Bu arada sarı-kırmızılılar Beşiktaşlı Ersen Martin ve Murat Alaçayır'ın transferini bitirdi. Genel Müdür Ömer Dinçer, 2 oyuncu için Beşiktaş'a 300 bin dolar ödeneceğini açıkladı. Ayrıca Şekersporlu Zafer ve K.Konyalı Emre ile anlaşma sağlandı.

ÇAĞATAY ÇAĞLAR

www.sigortam.net


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır