kapat
27.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi


Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.itsakiss.com
 

Bize rakip olamazlar


"Bu sezon G.Saray, Beşiktaş ve Trabzon kan kaybına uğradı. Yarışta karşımıza ancak isimsiz bir rakip çıkabilir."

En büyük favori biziz
Tatilini İstanbul'da geçiren F.Bahçe kaptanı Ogün, SABAH'a konuştu. Yeni sezondaki hedeflerinin üst üste ikinci şampiyonluğu kazanmak olduğunu belirten tecübeli yıldız şunları söyledi: "Bana göre bu sezon G.Saray, Beşiktaş ve Trabzon bize rakip olamaz. Zirve için Anadolu'dan çıkacak sürpriz bir takımla çekişiriz. Rakiplerimizin yaptıkları transferleri takip etmiyorum ama hepsinin önemli kayıpları olduğu gerçek. Bu yüzden bizi ancak Anadolu'dan bir takımın -o da düşük olasılık- zorlayabileceğini düşünüyorum.

Çok iyi oyuncular aldık
Yönetimizin yaptığı transferlerin hepsi çok yerinde. Yeni oyuncuların büyük katkı yapacağına inanıyorum. 3 cephede savaşacağımız için kadronun geniş tutulması gerekiyordu ve yöneticilerimiz bunu başardı. Bu sezon hedeflerimiz çok büyük. Türkiye'de lig şampiyonluğu ve Türkiye Kupası'nı kazanmak istiyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde de Türkiye'nin gururu olmak için elimizden geleni yapacağız. Birbirine alışmış kaliteli isimlerden oluşan bir takımız ve takviyelerle güçlendik. Artık önümüzde hiçbir takım duramaz.

Artık kaytarmak yok
Bu sezon kaptan olarak işi daha sıkı tutacağımdan arkadaşlarımın haberdar olmasını istiyorum. Artık kaytarmaya son. Geçen sezon zaman zaman işi biraz gevşettik. Ama artık kesinlikle bu olmayacak. Hedeflerimize ulaşmak için takımdaki herkesin kendisine öncelik vermesini önleyeceğiz. Biz herkesten daha fazla çalışacağız. Geçen sezon üzerine düşeni en iyi şekilde yerine getiren taraftarlarımız da bu sezon rehavete kapılmamalı. Onlardan geçen yılın iki katı destek bekliyoruz. Bu şekilde çok mutlu olacağız.

Formamı kaybedebilirim
Takıma yeni gelen arkadaşlarımız kendilerine bir hedef seçmişler ve bunun sonucunda da F.Bahçe gibi büyük bir camiaya girmişler. Şimdi de takımın başarısı için ellerinden geleni yapmaları gerekiyor. Bu sezon büyük bir forma savaşı yaşanacak. Bu rekabet içinde ben de formamı kaybedebilirim. Eğer bir arkadaşım benden forma alabilirse, bilinsin ki F.Bahçe'de işler çok iyi gidiyor." Bu arada kaptan Ogün yeni sezon hazırlıklarına da başladı. Tecrübeli yıldız evinde her gün kondisyon çalışması yapıyor.

FERUDUN NİĞDELİOĞLU

www.sigortam.net


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır