kapat
27.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi


Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.itsakiss.com
 

KISA KISA KISA


Cavit Çağlar'a dolandırıcılık davası
"Son Kredi Operasyonu" çerçevesinde gözaltına alınan 29 kişi hakkında Bursa Nöbetçi Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. "Sahte resmi evrak tanzimi, nitelikli dolandırıcılık"dan haklarında dava açılan sanıklar arasında Cavit Çağlar, oğlu Mustafa Çağlar, dayısı Şükrü Şankaya ile Orhan Aslıtürk de bulunuyor.

SSK'nın yeni Genel Müdürü Gürol Banger
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan, Sosyal Sigortalar Genel Müdürü Demirhan Atasoy'u görevinden aldı ve yerine Başbakanlık danışmanı Gürol Banger'i atadı. Banger geçici görevlendirme ile bu koltuğa otururken, Atasoy da Sosyal Güvenlik Kurumları Başkanlığı'na getirildi.

Nazlı Ilıcak, Turgut Yılmaz'a 750 milyon lira tazminat ödeyecek
Ankara 31. Asliye Hukuk Mahkemesi, Milletvekilliği düşürülen ve 5 yıl siyaset yasağı konulan kapatılan FP'nin İstanbul Milletvekili Nazlı Ilıcak'ı Mavi Akım projesi konusunda Turgut Yılmaz'ın manevi kişiliğine saldırdığı gerekçesiyle 750 milyon lira tazminat ödemeye mahkum etti.

Anayasa değişiklik paketi 17 Eylül'de görüşülecek
Başbakan Bülent Ecevit, Başbakan Yardımcısı Devlet Bahçeli, Mesut Yılmaz ve Hüsamettin Özkan, dün Anayasa değişikliklerinin yapılacağı tarihi belirlemek için, bir araya geldi. Toplantıda Meclis'in 1 Temmuz'da tatile girmesi ve Anayasa değişikliklerini görüşmek üzere 17 Eylül'de olağanüstü toplanması kararlaştırıldı.

Erdal İnönü, solda yeni parti için hazırlıkları sürdürüyor
Solda yeni oluşum için liderlik önerilen Erdal İnönü, siyasette birtakım hazırlıklar içinde olduğunu söyledi. İnönü dün Ankara Barosu'nun katkılarıyla düzenlenen söyleşide "Arkadaşlarımızla uğraşıyoruz. Arkadaşlar tüzük üzerinde çalışıyorlar. Ama bu demek değil ki yarın çıkacağım" dedi.

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır