kapat
27.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi


Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.hyundai.com.tr
 

Podyumun kraliçeleri


Türkiye'nin en iyi mankenleri tasarımcı Özlem Süer'in yeni kreasyonunu sergilemek için biraraya geldikleri gecede İstanbul Boğazı'nı aydınlattı
Asuman Krause, Sema Şimşek, İpek Tenolcay, Petek Dinçöz, Burcu Çağrı, Bilge Kara, Ceylan Saner, Ebru Ürün, Çağla Şikel, Yeşim Palandüz, Yüksel Ak, Begüm Özbek "Friends Fair" gecesinde biraraya gelerek konuklara özel bir gece yaşattılar. IF Konsorsiyumu'nun organize ettiği gece, tarihi Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleştirilirken tasarımcı Özlem Süer'in "Gökkube" adını verdiği kreasyonu izleyenleri büyüledi. Uğurkan Erez'in koreografisini üstlendiği defilenin süpriz konuğu şüphesiz Sema Şimşek oldu. İki gün önce Burak Hakkı ile evlenen Şimşek, balayına çıkmak yerine podyuma çıkmayı tercih etti.

ÇAĞLA PODYUMDA DANS ETTİ
Çağla Şikel'in dansıyla başlayan defilede tanıtılan kreasyonlarda beyaz, gül pembe ve bej renklerin hakimliği görüldü. Boğaziçi Köprüsü'nün altında rüzgarlı bir havada gerçekleşen defile 45 dakika sürerken Petek Dinçöz'ün ilk kez bir Uğurkan Erez defilesinde yer alması dikkatleri çekti. Asuman Krause ile Bilge Kara'nın taşıdığı transparan giysiler ile gelinlikler de gecenin en çok konuşulan konuları arasında yerlerini aldılar.

Mehmet ÇALIŞKAN

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır