kapat
27.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi


Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.hyundai.com.tr
 

Migros, internetten alıp 8 milyon dolar kâr edecek


Migros tüketicilere yönelik kurduğu sanal market Kangurum'un ardından şimdi de mal tedarik ettiği şirketlerle internet üzerinden alıverişi sağlayacağı "http://b2b.migros.com.tr" platformunu kurdu.
Sistem yardımıyla faturalamadan stok takibine, sipariş işlemlerinden ödemelere kadar birçok hareketi internet ortamına taşıyacak olan Migros, zaman ve maliyet bakımından 2003 sonu itibariyle 8 milyon dolar tasarruf etmeyi planlıyor. Tanıtım toplantısında konuşan Migros Genel Müdürü Oktay Irsıdar, b2b.migros.com.tr adresinde oluşturdukları bu platformda verilen siparişlerin 2003 yılı sonunda 1 milyar dolara ulaşmasını hedeflediklerini belirterek, "Vizyonumuz, Türkiye'nin en verimli iş yapan kurumu olmak ve bu alanda edindiğimiz deneyimlerden ihtiyaç duyan tüm şirketleri yararlandırmak" diye konuştu.

Yıl sonuna kadar Migros'un ticaret hacminin yüzde 35'ini yeni sistem üzerinden gerçekleştirmeyi planladıklarını söyleyen Irsıdar 2003 sonu itibarıyla işlem hacminin yüzde 80'e çıkarılacağını sözlerine ekledi. Toplantıda sistemin Migros'a şu ana kadar toplam 800 bin dolar tasarruf sağladığı belirtildi.

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır