kapat
27.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi


Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.hyundai.com.tr
 

Satılık 'ilk gece'


18 yaşındaki Amerikalı Brenda, internet sitesinde 'bekaretini' açık artırmayla satılığa çıkardı. 10 gün sonra sonuçlanacak artırmada rakam 2 milyara ulaştı
Hayatımızın her alanına giren internetin sınırları dur durak bilmiyor... Her türlü çılgınlığın yapılabildiği 'sanal alemde' önce organ nakli için böbrek satışı yapıldı. Ardından evlatlık bebekler, hastalıklara çare diye idrar ve şimdi de 'çılgınlığın sınırı yok' dedirten bir şey, bekaret satılık! Hem de açık artırma usulüyle...

Bu çılgın kız, 18 yaşındaki Amerikalı Brenda...

http://www.xbay.com adresinden ulaşılan açık artırma sitesinde Brenda, kendisi hakkında kısa bilgiler veriyor. Kentucky'de bir çiftlikte büyüyen güzel Brenda, Kanada'da üniversite eğitimi alıyor. Bekaretini satılığa çıkarma fikri için de "Alışılmamış bir şeyler yapmak istedim. Ve beraketimi satmaya karar verdim. Ve buna hazırım" diyor. Çok ciddiye aldığı bir iş yaptığını söyleyen çılgın Brenda, "yalnızca ciddi olan adaylar açıkartırmaya katılabilir. Bunun için de yerine getirmeleri gereken kurallar var" diye de not düşmeyi ihmal etmiyor.

2 GECE 1 GÜN BERABER OLACAK
Bir süredir devam eden açık artırmanın son 10 günü kaldı. 250 dolardan başlayan artırma, 25 dolarlık artırımlarla 1550 dolara (yaklaşık 2 milyar TL) ulaştı. Tabii ki Brenda'nın 'ilk gecesi' için kuralları var. İşte Brenda kuralları:

* Şanslı kişi, Brenda ile 2 gün 1 gece birlikte olacak. Bütün masrafları da artırmayı kazanan kişi ödeyecek.

* Kazanan kişi ev ve iş telefonlarından oturduğu adrese, açık kimliğine kadar her türlü bilgiyi buluşma anından önce verecek.

* Güvenilir bir klinikten sağlıklı olduğuna dair doktor raporu alacak.

* İlişki sırasında kesinlikle prezervatif kullanmak zorunda.

* Yaşı ise 18-50 yaş arasında olacak.

* Buluşma 8-29 Temmuz arasındaki günlerde. Buluşma noktası Amerika sınırları içinde olacak.

* Kazanan kişi artırma bedelinin yarısını peşin ödeyecek.

* Normal bir ilişki olacak. Kazanan kişinin özel fantezileri söz konusu bile olmayacak.

Erkekler de Satıyor!
İnternet üzerinden bekaretini satan yalnızca Amerikalı Brenda değil. EBay adlı açık artırma sitesinde, erkekler de ilk geceleri için 'müşteri' arıyor. Örneğin 17 yaşında bir Asyalı genç, "Sağlıklı bir erkeğim. Bekaretimi satıyorum. Kazanan yeri ve zamanı belirleyecek" diyerek 300 dolardan açık artırmayı açıyor. Artırmalar 50 dolarlık olarak yapılıyor. İngiltere'den bir diğer erkek de 60 dolardan başlattığı artırmada bekaretini satıyor.

HASARLI SATILIK RUH!
Bir diğer çılgın da ruhunu satışa çıkardı. Yine aynı sitede Seattle'dan Adam Burtle adlı 20 yaşındaki bir genç, "Çok kullanılmış ama az hasarlı ruhumu satıyorum" diyerek artırmayı başlattı. 400 dolara kadar çıkan artırmayı bir kadın kazandı. Ancak "Müşterilere somut bir eşya satmak gerekir" diyen EBay yetkilileri, 'satılık ruh'u siteden çıkardı.

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır