kapat
26.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi


Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.itsakiss.com
 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Başak burcunda bulunan Ay'ın yöneticiniz Mars'la sert etkileşimi ruhsal gerginliğin sağlığınızı hassaslaştırabileceğini belirtiyor. İş yaşamınıza detay gerektiren çalışmalar gündemde. Yeni öneriler size farklı alternatifler sunabilir.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Oldukça yaratıcı ve sevdiğiniz konulardan keyif alabileceğiniz bir gündesiniz. Romantik konularda ve sosyal ilişkilerinizde rahatça akan bir iletişim gözleniyor. Spekülasyona duyduğunuz ilgiyi dengede tutmak zarar görmenizi engelleyecektir.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Ay'ın burcunuzdaki Satürn'le oluşturduğu sert etkileşim sizi ev ve aile yaşamınızda oluşabilecek bazı gerginliklere karşı uyarıyor. Bu durumun iş yaşamınızı olumsuz etkilememesi için sevdiğiniz kişilerden destek alabilirsiniz.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Yakın çevreniz sizden daha fazla ilgi bekliyor olabilir. Bugün düzenli olmanızda ve başlattığınız girişimleri uygulama konusunda ısrarlı davranmanızda fayda var. Yakın akrabalarınızdan, komşularınızdan ve kardeşlerinizden yardım görebilirsiniz.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Kişisel kazancınız yeniden gözden geçirebilir ve yaptığınız yatırımları ve alışverişleri yeniden değerlendirebilirsiniz. Borç alacak ilişkileri üzerinde durabileceğiniz bir gündesiniz. Paylaşımlarınız konusunda daha dikketli davranmalısınız.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Burcunuzda bulunan Ay'ın etkileşimleri sizi daha hassas ve dışsal gelişmelere duyarlı kılıyor. Güvenlikle ilgili olaylar ve kişisel konular gündeminizde olabilir. Bugün fazlasıyla heyecanlı davranabilirsiniz. Motivasyonunuz yüksek.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Bugün zaman zaman aşırı duygusal davranışlar gösterebileceğiniz gözlenirken, kendinizi eksik hissettiğiniz alanlarda daha dikkatli davranmalısınız. Beklenmedik gelişmeler ruh halinizde düzensizlikler yaratabilir.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Sosyal yaşamınızda hareketlenme yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Düşünceleriniz paylaşabilir, arkadaş çevrenizde destek bulabilirsiniz. Ay'ın Mars ve Pluto'yla etkileşimi organize çalışmalarda paylaşıma önem vermeniz gereğini hatırlatıyor.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Bugün Başak burcunda bulunan Ay kendinizi toplumda gösterme isteğinizin ağır basabileceğine işaret ediyor. Kendinize güveninizle dikkat çekebilirsiniz. Ay'ın burcunuzdaki Pluto'yla sert etkileşimi araştırmacı yönünüzü ortaya çıkartabilir.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Kafanızdaki düşünceleri somut hale getirebileceğiniz verimli bir gün geçirebilirsiniz. Bununla birlikte yeni düşüncelere karşı daha esnek olmanızda fayda var. Zevklerinizi tatmin etmek için geziler planlayabilirsiniz.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Duygusal yoğunluğunuzun yüksek olacağı bugün alacak verecekle ilgili konularda gerilim yaşayabilirsiniz. Ailenizin kaynaklarıyla ilgili ortak kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Hukuksal konularda olumlu gelişmeler gözleyebilirsiniz.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Ortak çalışma alanlarınızda isteklerinizi yumuşak bir otoriteyle kabul ettirebilirsiniz. Hukuksal işlemlerinizi yola koymak için uygun bir gündesiniz. Ay'ın İkizler'deki Satürn'le açısı ilişkilerinizde hassasiyet gösterebileceğinize işaret ediyor.


 


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır