kapat
21.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.itsakiss.com
 

Takas savaşı


Porto'nun Cansun'a "Ver Jardel'i al 6 futbolcu +6 milyon$'ı" teklifi Süren'den veto yedi
Başkan Süren, Jardel için Olympiakos'un 18 milyon dolarlık teklifinden yana...

Süren: Cansun sakın işi bitirme
G.Saray'da Başkan Faruk Süren ile 2.başkan Mehmet Cansun arasındaki başkanlık savaşı yapılacak transferlere kadar uzandı. Cansun'un Portekiz'in

4'ü bonservisi ile 2'si kiralık
Porto Kulübü ile yaptığı Jardel'e karşılık müthiş takas anlaşması Süren'in vetosuna takıldı. Porto'yu 6 futbolcu+6 milyon dolara ikna eden Cansun, Süren'in "Jardel'e 18 milyon dolar veren takım var. Sakın işi bitirme" mesajı üzerine son imzaları atmadan İstanbu'a döndü. Cansun havalimanında da "Bu transfer henüz bitmedi. Görüşmeler sürüyor" dedi.

Porto, G.Saray'a Alenitchev, Chainho ve Nelson'u bonservisleriyle birlikte vermeyi kabul ederken, Ümit Milli Takım'ın yıldızları Ricordo Costa ve Juninho Costa'yı da 2 seneliğine kiralamayı önerdi. Ayrıca Portekiz 1.Lig ekiplerinden Salguerios'un sol beki Luis Pedrosa'yı da satın alıp G.Saray'a vermek Porto'nun takas paketi içerisinde yer aldı. Portekiz kulübü bu 6 futbolcu dışında 6 milyon dolar ödemeyi de kabul etti.

Üçünün maliyeti 12 milyon $
Porto'nun paketi içinde yer alan Chainho için AEK'nın hemen 4 milyon $ ödemeye hazır olduğu öğrenildi. Bu paketle İstanbul'a dönen Cansun, Florya'nın yolunu tutup Süren ile görüştü. Süren, Cansun'a "18 milyon dolarlık Olympiakos teklifi var. Hemen anlaşmayalım. Lucescu'yu bekleyelim. Kararı o versin" diyerek faksla yapılacak son imzaya karşı çıktı. Cansun bu haraket karşısında şok oldu. Kulislerde ise Süren'in başkanlık konusunda kendisin desteklemeyen 2.başkanından intikam aldığı konuşuluyor.

GÖKMEN ÖZDEMİR

www.sigortam.net


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır