kapat
21.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.itsakiss.com
 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Ailenizle ilgili olumlu gelişmeler bekleyebileceğiniz bir gündesiniz. Yengeç burcunda birleşen Ay ve Güneş maddi konularla ilgilenme isteğinizin artabileceğini belirtiyor. Yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz alanlarda çalışmaktan zevk alabilirsiniz.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Çevresel şartlardan olumlu etkilenebileceğiniz hareketli bir gündesiniz. Güneş ve Ay iyimserliğinizi arttırırken, maddi konularda adımlar atmak için gerekli cesareti kendinizde bulabilirsiniz. Yakın dostlarınızdan destek istemeniz vereceği mümkün.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Bugün maddi konular gündeminizde önemli yer tutabilir. Yengeç burcunda birleşen Ay ve Güneş enerjinizi bu konuya kanalize ederek yatırım yapma isteğinizi arttırıyor. Bir çok yolculuk yapabilir ve çevresel şartları lehinize çevirebilirsiniz.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Güneş ve Ay sayesinde kendinizi çok duyarlı hissedebilir, duygusal yaşamınızda olumlu beklentiler içine girebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiden ilgi görmeniz sizi mutlu edebilir. Bugün ilişkilerinizi güçlendirmek için harekete geçebilirsiniz.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Yengeç burcunda birleşen Ay ve Güneş geleceğe yönelik planları yapmak için iyi bir günde olduğunuza dikkat çekiyor. Bugün enerjinizi rahatlatıcı çalışmalara yönlendirmek, ailenizle aranızda çıkabilecek tartışmaları engelleyecektir.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Sosyal çevrelere girebileceğiniz ve arkadaş çevrelerinde hoş ilişkiler kurabileceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi çalışmalar için motive edebilecek güce sahip olduğunuz görülüyor. Sevdiğiniz kimselerle tatil amaçlı bir gezi düzenleyebilirsiniz.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Meslek yaşantınızda yeni olanaklarla karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi ortaya koyabilir yaptığınız işlerle ön plana çıkmak isteyebilirsiniz. Kaynaklarınızı değerlendirirken ani kararların etkisinde kalmamaya dikkat edin.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Fiziksel enerjinizin ve motivasyonlarınızın güçlü olacağı bir gündesiniz. Ay'ın enerjisiyle merak ettiğiniz konuları araştırmak için vakit bulabilir bağlantılarınızı güçlendirebilecek girişimlerde bulunabilirsiniz.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Duygusal bakımdan oldukça hassas olabileceğiniz bugün yakınlarınızla duygularınızı paylaşmaktan kaçınmanız mümkün. Aslında sevgi isteğiniz oldukça yoğun. Paylaşımlarınızı güçlendirmek için girişimde bulunabilirsiniz.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Yengeç'te birleşen Ay ve Güneş ikili ilişkilerinizi destekliyor. Parasal konularda tekliflerle karşılaşabilir, eş veya ortağınızın kaynaklarından yararlanabilirsiniz. Fikir alışverişinde bulunmak olayları daha geniş açıdan değerlendirmenize neden olacaktır.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Bugün arkadaşlarınızın ve çalışanlarınızın desteğini alabilir, çalışmalarınız için ihtiyaç duyduğunuz koşulları sağlayabilirsiniz. Servis, hizmet ve sağlık konuları gündeminizde önemli yer tutabilir.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Bugün Güneş ve Ay'dan alacağınız etkiler ikili ilişkilerinize renk getiriyor. Romantik eğilimlerinizin yüksek olacağı bugün aşkta gelişmeler yaşayabilirsiniz. Karşınızdaki insanı çekiciliğinizle etkileyebileceğinizi bilmek motivasyonunuzu arttırıyor.


 


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır