kapat
21.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.itsakiss.com
 

KISA KISA KISA


Cumhurbaşkanı Sezer bugün Romanya'ya gidiyor
Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, resmi ziyarette bulunmak üzere, bugün Romanya'ya gidecek. Romanya Cumhurbaşkanı Ion Iliescu'nun daveti üzerine Bükreş'e gidecek olan Cumhurbaşkanı Sezer'in ziyareti sırasında, iki ülke arasındaki ilişkiler ele alınacak.

İngiliz avukatları, Apo ile İmralı'da bir görüşme yaptı
Bölücü terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ı Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ndeki (AİHM) davada temsil eden 2 İngiliz avukat dün İmralı Adası'na gitti. M. Oliver Benjamin Müller ve Timoty Johnetti isimli İngiliz avukatlar, Abdullah Öcalan'la bir süre görüştükten sonra İstanbul'a döndüler.

Okuyan'dan Tantan için "Bulunmaz Hint kumaşı değil" ifadesi
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan Çorum'da eski İçişleri Bakanı Sadettin Tantan hakkında ilginç açıklamalar yaptı. Tantan'ın MHP'ye geçeceği yönündeki haberlerle ilgili olarak, "Bulunmaz Hint kumaşı gibi ortaya çıkarsanız, olmaz. MHP'den Tantan'a giden bir teklif yok." dedi.

İktidar, Anayasa değişikliği için Meclis'i Eylül'de toplamayı planlıyor
İktidar partilerinin Anayasa değişikliği için TBMM'yi Eylül'de olağanüstü toplantıya çağırmayı planladığı öğrenildi. Meclis tatile girmeden önce Genel Kurul'da Anayasa Komisyonu'nun tatilde de çalışması için karar alınacak. Komisyonun değişiklik teklifiyle ilgili raporu hazırlamasının ardından Genel Kurul toplantıya çağırılacak.

AİHM'in RP ile ilgili kararını Temmuz'da vermesi bekleniyor
Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nin, Anayasa Mahkemesi tarafından kapatılan Refah Partisi'nin Türkiye aleyhine yaptığı şikayet başvurusuyla ilgili kararını Temmuz ayı başında vermesi bekleniyor. AİHM'in en geç 2 hafta içinde toplanıp son kararını vermesi, bundan sonraki 2 hafta içinde de gerekçeli kararı açıklaması gerektiği bildiriliyor.

Bakan korumasının eşi tabancayla intihar etti
Ankara'da bakan koruması olarak görev yapan Komiser Mustafa Barles'in eşi intihar etti. Yenimahalle Çamlıca Polis Lojmanları'nda oturan 27 yaşındaki Aynil Barles, dün henüz belirlenemeyen bir nedenle komiser eşine ait beylik tabancası ile şakağına bir el ateş etti. Genç kadın olay yerinde can verdi.

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır