kapat
19.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.itsakiss.com
 

KISA KISA KISA


Jardel için pazarlık
Galatasaray yönetimi Jardel'i pazarlamak için bugün iki koldan harekete geçiyor. İkinci Başkan Mehmet Cansun Portekiz'de Porto ve Benfica yetkilileriyle, Asbaşkan Ali Dürüst ise Fransa'da Marsilya ve Monaco kulüpleriyle masaya oturacak. Jardel, en iyi teklifi yapan kulübe verilecek. Bu arada, Portekiz'in Record gazetesi, Jardel'in menajerlerinden Luiz Viana ile Benfica menajeri Filipe Luis Vieira'nın biraraya gelip Jardel'in transferi için görüş alışverişinde bulunduklarını yazdı.

Fazlı-Engin zirvesi
Daum'un gözden çıkardığı Fazlı Ulusal, tatilini yarıda keserek dün Fulya'da menajer Sinan Engin ile biraraya geldi. 1 saatlik görüşmede Engin'in Fazlı'ya takas konusundaki seçenekleri ilettiği, daha sonra yine görüşme yapılacağı öğrenildi.

Fatih a-lı-na-cak
Transferde tam yetkiyle görev yapan menajer Sinan Engin, Gaziantepspor'un başarılı forvet oyuncusu Fatih için, "Bu transferi mutlaka gerçekleştireceğiz. Başkan Celal Doğan'la görüşmelerimiz sürüyor. Ayhan takası başta olmak üzere gerekli alternatifleri değerlendiriyoruz" dedi.

Daum'un kızı oldu
Beşiktaş Teknik Direktörü Christoph Daum'un kızı oldu. Alman hocanın İstanbul'a birlikte geldiği sevgilisi Angelica'nın önceki gün Köln'de doğum yaptığı öğrenildi. Angelica'nın Almanya'da Daum'un evine yerleştiği, İstanbul'a da birlikte geleceği ifade edildi.

Kaynar'ı kaybettik
Gazeteci-yazar Orhan Kaynar dün geçirdiği rahatsızlık sonucu kaldırıldığı KTÜ Farabi Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Karaciğer kanaması sonucunda komaya giren Kaynar, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşama veda etti. Hürriyet Gazetesi Trabzon Bölge Temsilcisi olan Kaynar, evli ve iki çocuk babasıydı. SABAH ailesi olarak Kaynar'a Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

12'den vuracağız
Eylül ayında Çin'de yapılacak olan Dünya Okçuluk Şampiyonası'na hazırlanan Milli Takımlarımız ilk ciddi sınavını yarın başlayacak Avrupa Grand Prix Altın Ok turnuvasında verecek. Bu turnuva için Kemer'deki Xanadu Otel'de kampa giren milli takımımız iddialı. Federasyon Başkan Dr. Uğur Erdener, "Okçularıma güveniyorum" dedi.

İbrahim'e talip
Yunanistan basını İtalya'nın ünlü kulübü Kinder Bologna'nın İbrahim Kutluay'ın peşinde olduğunu iddia etti. Özel Flash Radyosu, İbrahim'in Kinder'den aldığı teklif yüzünden AEK'ya net bir yanıt vermediğini duyururken, AEK'nın düşük bir ücret önermesi halinde yıldız basketbolcunun İtalya'ya gideceğini belirtti.

İntertoto'da ilk tur maçları tamamlandı
İntertoto Kupası'nda ilk tur maçları tamamlandı. Temsilcimiz Denizlispor'un deplasmanda Bosna Hersek'in NK Celik takımına 1-0 yenildiği ilk turun toplu sonuçları şöyle: Craiova-Bylys: 3-3, Tatabanya-Shirak: 2-3, Dundee-Sartid: 0-0, S.Julia-L.Sports: 1-3, Anorthosis-S.Belupo: 0-2, Tiflis-Ried: 1-0, C.Town-Solna: 0-0, Toftir-Lokeren: 2, Minsk-Hobscheid: 6-0, Cork City-Liepajas: 0-1, Aarhus-P.Celje: 1-0, Zagreb-FC Pobeda: 1-2, G.Dyskobolia-S.Varna: 1-0, H.Haifa-Tallinn: 2-0, Ekranas-A.Petrzalka: 1-1, Z.Lubin-Hibernians: 4-0, Myllykosken-G.Bistrita: 1-0, T.Tiraspol-Cliftonville: 1-0, Grindavik-Vilash: 1-0. Rövanşlar, 23-24 Haziran'da.

Ali Eren'e veto
Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, Beşiktaş'ın Tamer ve Oktay karşılığında teklif ettiği Ali Eren'i geri çevirdi. Tekelioğlu, "Ali Eren benim olduğum kulüpten içeri giremez. Fazlı'yı da fazla tanımıyorum. Murat Alaçayır'ı da istemem. Şimdi Tamer'in yerine sağ kanada alternatif düşünüyorum. Oktay'ı da Bursasporlu Murat veya Okan ile takas edebiliriz" diye konuştu. Bu arada Tarık'ın transferi de Yimpaş Yozgatspor 650 milyar lira isteyince zora girdi.

Mahmudi'ye ceza
Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu, Efes Pilsen koçu Oktay Mahmudi'ye, Ülker ile yapılan Play-Off final maçında hakeme sözlü davranışları nedeniyle, 1 ay hak mahrumiyeti ve 750 milyon lira para cezası verdi.

En pahalı Türk
Almanya 1. Futbol Ligi takımlarından FC St. Pauli, 2. Lig takımlarından Alemannia Aachen takımında top koşturan Uğur İnceman'ı 2 milyon 750 bin marka transfer etti. Kulüp Menajeri Beutel, Uğur İnceman'ı alabilmek için kulübün geçmişindeki en yüksek transfer ücretini ödediklerini ifade etti.

Toshack İstanbul'da
Beşiktaş'ın eski teknik direktörü John Benjamin Toshack, Real Sociedad Başkanı İnaki Otegua ile birlikte dün İstanbul'a geldi. Sociedad'ın 27 Temmuz-5 Ağustos'ta İstanbul'da yapacağı kamp ve F.Bahçe, Kocaelispor ve Göztepe ile oynayacağı hazırlık maçları için gelen Toshack ve Otegua yarın İspanya'ya dönecekler.

www.sigortam.net


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır