kapat
19.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

banner
 
Erbakan'ın Boğaz'ın en gözde semtlerinden Kanlıca'daki yalısında tadilat bitti. Hoca İstanbul'un keyfini çıkarmaya hazırlanıyor.
Erbakan'ın yalısı 4 yıl önce 4 milyon dolara ünlü müteahhit Şeyhmuz Tatlıcı'dan satın alındı. Yalının sahibi olarak bir süre önce Abbate Gömlekleri'ni satın alan Erbakan'ın yakını Mustafa Şimşek görünüyor. Ancak gerek semt sakinleri, gerekse Faziletliler ısrarla yalının Erbakan'a ait olduğunu belirttiler.
Düğüne yalıda hazırlandı
Hoca'nın eşi Nermin Erbakan ile kızı Elif, Çırağan Sarayı'ndaki düğüne bu yalıda hazırlandılar. Erbakan'ın düğün için gelen bazı yakınları da yine bu yalıda ağırlandı. Fatih Erbakan da sık sık yalıya gidiyor. Erbakan'ın bundan böyle İstanbul'daki günlerini bu yalıda geçirmeye karar verdiği ifade edildi.
Bu yalıda insanın ömrü uzar
Erbakan'ın 6 milyon dolar değer biçilen Kanlıca No. 21'deki yalısı yoldan 2, deniz tarafından ise 3 katlı görünüyor. Denize sıfır olan açık krem rengi yalının bahçesi de hayli geniş. Erbakan'ın yalı komşusu Fenerbahçe eski yöneticilerinden Abdullah Acar. Hoca, komşusunu da kızının düğününe davet etmeyi unutmadı.


Damat tarafı pek memnun kalmadı
Damat Mehmet Altınöz'ün Çırağan'daki düğüne katılan akrabaları şu eleştirileri sıraladı: Elif'in babasının kolunda salona girmesi geleneklerimizde yok. Sanki yine Çırağan'da yapılan Kohl'ün düğününe özenilmiş gibi... Ayrıca ne dans edildi, ne oynandı, hiç eğlenemedik.

Marmara'da 7'lik deprem kesin gibi
TÜBİTAK-Marmara Araştırma Merkezi Başkanı Prof. Naci Görür İtalyan "Uranıa" gemisinin Marmara'da yaptığı incelemenin sonuçlarını açıkladı. Görür, verilerin 30 yıl içinde 7 ve üzerinde bir şiddette depremin kaçınılmaz olduğunu gösterdiğini söyledi.

RTÜK Yasası Köşk'e takıldı
Cumhurbaşkanı, radyo ve televizyonların kuruluş ve yayınlarını düzenleyen yasayı onaylamadı ve bir kez daha görüşülmek üzere iade etti. Hükümet, gündem yoğun olduğu için yasayı gelecek dönemde tekrar ele almayı düşünüyor.

Derviş'e üç çelme daha
Bakanlar Kurulu'nda Bayındırlık Bakanı ile köprü zammını tartışan Derviş, Meclis'te de önergesini çekmek zorunda kaldı. Kamu bankaları yöneticilerine "yargı kalkanı" içeren teklifi reddedilince Derviş bir şok daha yaşadı. Kamu bankaları Başkanı Akışık istifaya kalkıştı.

Tarihi imza
Fatih Terim, İtalya Başbakanı Berlusconi'nin isteği üzerine dünyanın 3'üncü büyük takımı olan Milan'ın teknik patronluğunu resmen devraldı. Fatih Terim futbolun en büyük arenası İtalya'da zirveye çıktı. Dile kolay; 250 milyon dolarlık Milan en az 2 yıllığına ona emanet edildi.

Kıskanırım ama gözünü oymam
Tarık Akan, "Kadir İnanır da, ben de nanemollayız. Bir filmde ikimizi birarada oynatacak babayiğit daha çıkmadı" dedi, sonra sözü Yılmaz Erdoğan'a getirerek şöyle konuştu: "Ben de Zeki Alasya gibi onu kıskanıyorum ama kıskanmam gözünü oymamı gerektirmez."

Ecevit: Sıra demokraside
Ecevit ekonomik yasaların IMF'nin 25 Haziran toplantısına yetişeceğini, daha sonra sıranın demokrasi reformuna geleceğini söyledi. Başbakan, Anayasa değişikliği paketinin bir fırsat olduğunu bildirdi, "Meclis tatili birkaç gün ertelenip bu paket çıkarılabilir" dedi.
Bilal ÇETİN


GÜNÜN İÇİNDEN

Sabah'a 3 ödül
Pide yanında sarışın servisi
Benzerlik öldürdü
Urfa aydınlığa çıkıyor
Mahalleler boşaldı
Ünlü modacıya tazminat davası

POLİTİKA

Yılmaz: Refahyol'la uçuruma gidiyorduk
Özkan, Ecevit'e ANAP'lıları şikayet etti
MHP kapıyı transfere açtı
FP kapatılırsa geriye çöp kalmayacak

EKONOMİ

Banka çalışanları sokağa döküldü
Niyet Mektubu 3. kez delindi
Sonunda ortağını buldu
TOBB'da tek adam devri bitti

SPOR

Göztepe geliyor
Ahmet Taşçı bilmecesi
Kulüplere vergi şoku
Bırak artık başkan
İşte yılın transferi
Ahmet'in forması Baya'ya


Azehost


Dolar
Mark
Altın
Euro
Borsa
1.224.000
537.000
72.500.000
1.051.171
11.082

Ciceknet

Adana
Afyon
Ankara
Antalya
Bursa
D.Bakır
Edirne
18/32
06/25
07/25
19/32
11/28
10/28
10/29
Erzurum
İstanbul
İzmir
Manisa
Samsun
Trabzon
Van
03/15
15/25
17/30
14/31
14/22
15/22
07/19


Milli Piyango
Sayisal Loto

8-12-17-27-28-44

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır