kapat
19.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.itsakiss.com
 

Bırak artık başkan


G.Saray Başkanı Süren, İzzettin Doğan ile görüşmesinde ummadığı bir telkinle karşılaştı: "Görevde kalmak için ısrar etmen kulübe zarar verir."
Galatasaray Başkanı Faruk Süren, göreve devam etmek için caimanın ileri gelenlerinden destek ararken, 14 Temmuz'daki kongrede muhtemel başkan adayı İzzettin Doğan ile dün Çırağan Sarayı'nda görüştü. Divan'da Süren'in çizdiği pembe tablo üzerine kürsüye gelip, "Durum sizin anlattığınız gibiyse, maddi sorunlar ciddi boyutlara gelmediyse, camianın içinde sevgi kaybolmadıysa devam edin" diyen İzzettin Doğan, dünkü görüşmede Süren'e "Bırakmanda fayda var. Hem sen, hem camia çok yıprandı. Kısa dönem için de olsa yeni bir kan gerekiyor. Artık ısrarcı olma. Sen bırakmazsan yönetim bırakacak. Durumu daha da vahim hale getirmenin bir anlamı yok. Galatasaray seni her zaman altın sayfalarda hatırlayacaktır" telkininde bulundu.

Cansun: Kesin adayım
Bu duruma şaşıran Süren'in son kararını arkadaşlarına danışarak çarşamba açıklayacağı öğrenildi. Öte yandan Süren dün Doğan ile buluşmadan önce iki saat 2.Başkan Mehmet Cansun ile görüştü. Cansun'un Süren'e "Başkan; ister devam et ister bırak, ben 14 Temmuz'da aday olacağım. Artık beraber çalışmamız zor" dediği öğrenildi.

GÖKMEN ÖZDEMİR

www.sigortam.net


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır