kapat
19.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.itsakiss.com
 

KISA KISA KISA


İçişleri Bakanı Yücelen'den teşkilata "hamili kart" genelgesi
İçişleri Bakanlığı'nda, bakan adını kullanarak iş yaptırma dönemi kapanıyor. Bakan Rüştü Kazım Yücelen, yayımladığı genelgede "Teşkilatlarda adını kullanarak, hısım-akraba olduğunu iddia ederek ya da danışman, müşavir gibi unvanlarla iletilen isteklerin kesinlikle dikkate alınma-yacağını" bildirdi.

Uzlaşma Komisyonu, Sezer'in seçimi ve yetkilerini ele alacak
TBMM Uzlaşma Komisyonu bugün Anayasa değişikliği maddelerini görüşmek üzere toplanacak. Dün sürpriz bir kararla çalışmalarını sürdürme kararı alan komisyon, Anayasa değişiklik taslağında yer alıp daha sonra birinci paket kapsamından çıkartılan Cumhurbaşkanı'nın seçimi, yetkileri ve sorumluluklarına ilişkin maddeleri ele alacak.

F tipi cezaevlerinde isteyen mahkuma din dersi verilecek
Diyanet İşleri Başkanlığı cezaevlerinde din eğitimi verecek personeli için eğitim programı başlattı. Cezaevlerinde görev yapacak personele verilecek dersler arasında 'suçlu psikolojisi, güvenlik ve iletişim' de yer alıyor. Din eğitimi, talep gelmesi halinde F tipi cezaevlerinde de uygulanacak.

İmam hatipli üç öğrenci "şeriat devleti" istedi
Ankara Keçiören İmam Hatip Lisesi'nden üç öğrenci hakkında Ankara DGM soruşturma başlattı. Başörtüsüyle bazı derslere giremedikleri gerekçesiyle Ankara Vali Yardımcısı Haydar Keskin'le görüşen E.A, M.G ve C.K'nın "Şeriat devleti istiyoruz" dedikleri iddiasıyla başlatılan soruşturma sürüyor.

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır