kapat
19.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.hyundai.com.tr
 

Bana gerçekçi oyna diyerek kendi kaşındı


Cüneyt Arkın'ın hayatını kaleme aldığı "Adını Unutan Adam" adlı kitabın Sabah'ta yer alan bölümleri Emel Sayın'ın çok hoşuna gitti.
Ünlü sanatçı Emel Sayın'ın SABAH'a yaptığı açıklamada "Cüneyt Arkın sayesinde o günleri yeniden yaşadım" dedi ve ekledi "Ama Cüneyt de o dayağı haketmişti". Dayak olayının "Rüzgar" filmindeki bir sahne olduğunu söyleyen Emel Sayın, sopayı Cüneyt Arkın'ın kafasına nasıl yerleştirdiğini şöyle anlattı:

"FENA BENZETTİM!"
"Rolümü en iyi şekilde oynamam lazımdı. Bunun için elimde iki silahım vardı: Biri elimdeki sopa, diğeri gözlerim. Ben ikisini de en iyi şekilde kullandım ve rolümün hakkını verdim. Herkese meydan dayağı çeken adamı bir güzel benzettim" Cüneyt Arkın'ın o filmde zorba birini canlandırdığını anlatan Sayın "Aslında ben Arkın'ı incitmek istemiyordum. ama yönetmen oydu. Bana da 'rolünü en gerçekçi şekilde oynamalısın' deyip duruyordu. 'Sopayı kafama indirmekten çekinme' deyince, ben de çaresiz yaradana sığınıp sopayı yerleştirdim"

O sahnede Arkın'ın başının yarılmasına çok üzüldüğünü söyleyen Emel Sayın, "Hiç üzülme, sahne şimdi gerçekci" oldu deyince rahatlamış. Şimdi o günleri anılar sayesinde yeniden yaşadığını belirten Sayın, "Cüneyt o sopayı haketmişti. Çünkü, bana 'gerçekci oyna' diyerek kendi kaşındı" derken, Cüneyt Arkın'ın gözlerinden etkilenmesine de şöyle cevap veriyor. "Cüneyt Bey, iltifat etmiş. Çünkü, onun gök mavisi gözlerinin, benim gözlerimden aşağı kalır yanı yok"

Ali ÖZTÜRK

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır