kapat
19.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Garildi
 

Okullarda mezuniyet coşkusu


Minikler kep giydi
Küçükyalı'daki Nadire Çocukevi'nde okul öncesi eğitimlerini tamamlayan 60 minik öğrenci, kep giyerek mezun oldu. Marmara Koleji'ndeki törende, eğitim dönemi boyunca öğrendiklerini sergileyen minikler, salonu dolduran anne-babaları tarafından ayakta alkışlandı. Mezun olan çocuklara diplomalarını veren okulun kurucu müdürü Nadire Çetinyurt, "İnanıyorum ki bu yavrularımız yarın çok önemli görevleri üstlenecek" diye konuştu. Çetinyurt, İngilizce eğitimin de verildiği okulla ilgili olarak www.nadirecocukevi.com.tr. adresinden gerekli bilgilerin alınabileceğini söyledi.

Beykentliler yatla gezdi
Beykent Eğitim Kurumları'nda görevli öğretmenler, 2000-2001 Eğitim ve Öğretim Yılı'nı yat gezisiyle noktaladı. Boğazın eşsiz güzelliğinin tadını çıkaran 230 öğretmen, hareketli müzik eşliğinde dans ederek geride bıraktıkları bir yılın da yorgunluğunu atmaya çalıştı.

Şölen gibi diploma töreni
Etiler Lisesi'nden mezun olan 167 öğrenci törenle diplomalarını aldı. Modern dans gösterisinin sunulduğu ve bir de minik konserin gerçekleştirildiği tören şenlik havasında geçti. 15 yıldan fazla görev yapan öğretmenlere de birer hatıra plaketi verildi.

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır