kapat
19.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Guncel Veri
 

Pide yanında sarışın servisi


Pınar Çetin adlı kadın, kendisini pazarlayan pideciden parasını alamayınca polise başvurdu
Samsun' da Kenan Yıldız adlı pideci, kadın satıcısı çıktı. Kendisine telefon açıp "Bir pide, yanında da bir sarışın" parolasını söyleyen müşterilerine Pınar Çetin adlı kadını servis yapan (!) pideci polis tarafından gözaltına alındı.

İstasyon Mahallesi Anafartalar Caddesi üzerinde bulunan Derya Pide Salonu'nun sahibi Kenan Yıldız, (45) bir süre önce tanıştığı Pınar Çetin'i 20 milyon lira karşılığında müşterilerine pazarlamaya başladı. Paranın yarısını Pınar Çetin'e veren Kenan Yıldız'ın müşteri sayısı bir anda patladı.

PARANIN HEPSİNİ ALINCA...
Genç kadın önceki gün yine patronu tarafından bir müşteriye gönderildi. Pınar Çetin, verilen adresteki kişiyle birlikte olduktan sonra 20 milyon lirayı alıp dükkana döndü. Ancak Kenan Yıldız bu kez paranın tamamına el koydu. Bunun üzerine ikili dükkanda tartışmaya başladı. Pınar Çetin'i döven Kenan Yıldız daha sonra onu dükkanın mutfağına kilitledi. Mutfak camını kırıp kaçmayı başaran Çetin, soluğu polis karakolunda aldı. Kenan Yıldız tarafından pazarlandığını itiraf eden genç kadın şunları söyledi:

"Önceleri pek müşterisi yoktu. Dükkan dolup taşmaya başladı. Günde en az 3-4 işe gidiyordum. Sayemde çok kazanıyordu. Ancak benim hakım olan paraya el koyunca hazmedemedim."

Bu ifade üzerine Kenan Yıldız gözaltına alındı.

İsmail AKDUMAN

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır