kapat
19.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Guncel Veri
 

Erkek tarafı düğünü beğenmedi


Elif ile Mehmet Altınöz'ün Boğaz'daki düğünü damat tarafını memnun etmedi: Düğün duayla başladı duayla da bitti. Hiç eğlenemedik ki...
* Elif'e ablası Zeynep Baykoç'un eşi Faruk Baykoç büyük bir kolye taktı.

* Elif'in isteği üzerine görümce Nuray Altınöz de türban takmaya başladı...

Refah Partisi'nin yasaklı lideri Necmettin Erbakan'ın küçük kızı Elif ile işadamı Mehmet Altınöz'ün merakla beklenen düğünü, önceki akşam Çırağan Sarayı'nda gerçekleşti. Çift balayı için Londra'ya uçtu; arkalarında düğün dedikodularını bırakarak...

OYNAYAMADIK
Güzel bir yaz akşamında Sultanlar Sarayı Çırağan'da dünyaevine giren Elif ile Mehmet Altınöz'ün düğün töreni Ümmül Kura Üniversitesi öğretim üyesi Ahmet Abdülrezzak El Kuleysi'nin okuduğu dua ile başladı. Daha sonra da Gümüşhane Milletvekili Lütfü Doğan'ın evlilik duasıyla devam etti. Art arda duaların devam etmesi nedeniyle düğünde, ne gelinle damat ne de başka bir çift piste çıkıp dans etmedi. Bu durumdan damat tarafı hiç memnun kalmadı.

Damat tarafı davetlileri, daha önce Altınöz Ailesi'nin oğulları Orhan Altınöz'ü memleketleri olan Niğde'de evlendirdiğini, oldukça da güzel ve eğlenceli bir düğün yapıldığını söyleyerek şöyle konuştular: "Bu kez oldukça sıkıldık. Çünkü dualarla başlayan düğün, dualarla devam etti ve çalan müziğe rağmen kimse oturduğu masadan kalkmadı. Ne damat ne de başkaları dans etmedi, oynamadı. Böyle olacağını düşünmemiştik. Eğlenemedik. Erken ayrılmak zorunda kaldık."

TAKI TAKILMADI
Nikahın ardından bilinen takı töreni de yaşanmadı. Gelinliğine uygun olarak dikilen keseyi koluna takan Elif Erbakan, eşi Mehmet Altınöz'le birlikte masaları gezip 'Hoş geldin' derken, davetliler de getirdikleri hediyeleri bu küçük kesenin içine koydular.

ÖZHAN OLSAYDI...
Erbakan, Kanlıca'da aldığı yalıya komşu olan Fenerbahçe eski yöneticisi Abdullah Acar'ı da düğüne davet etti. Düğüne katılan Abdullah Acar, düğünün iyi geçtiğini söyleyerek, bir eleştirisini de dile getirdi: "Sürekli müzik vardı ama keşke Ahmet Özhan gibi bir sanatçı olsaydı ve şarkı söyleseydi."

Kohl'den mi özendi?
Elif Erbakan'ın nikah masasına babası Erbakan'ın kolunda gelmesi düğüne katılan FP'liler kadar davetlileri de şaşırttı. Bir süre önce yine aynı yerde yapılan Elif Sözen ve Peter Kohl'ün düğününü çağrıştırdığını söylediler. İki gelinin adının Elif olmasının yanı sıra Kemal Sözen gibi Erbakan'ın da yakasına kırmızı gül takması da dikkat çekti. Prof. Zekeriya Beyaz ise İslam düğünlerinde gelinin babasının kolunda nikah masasına getirilmesine rastlanmadığını söyledi.

Damada VIP kıyağı
MHP'li Orhan Bıçakçıoğlu'nun manken Evren Aykul'a ve 8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal'ın eşi Semra Özal'ın Fatih Ürek'e VIP salonunu kullandırtmasının ardından, dün de Necmettin Erbakan'ın yeni damadı Mehmet Altınöz ile kızı Elif Erbakan VIP'den geçerek uçağa bindi.

HOCA'NIN HATRI...
Çırağan Sarayı'nda yapılan düğünün ardından balayı için Londra'ya gitmek üzere Atatürk Havalimanı'na gelen Elif Erbakan ile Mehmet Altınöz, son anda uçağa yetişti. İngiliz Havayolları British Airways'in tarifeli seferiyle dün saat 16.10'da Londra'ya uçan yeni evli çiftin pasaport ve bagaj işlemlerinin de daha önce VIP görevlileri tarafından yapıldı. Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amiri Saim Eskioğlu, "Listenin dışında olanlar bu salonu kullanamazlar. Ancak bu listede yer alanların yakınları ve refekatçileri de birlikte olduğu sürece geçebilirler. Eğer Necmettin Erbakan da geçerse kızı o şartla geçebilir. Arkadaşlar eski başbakanın kızı diye tölerans gösterdiler" diye konuştu.

Nebahat KOÇ

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır