kapat
19.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Guncel Veri
 

Erbakan da yalı sahibi


Erbakan'ın Boğaz'daki yalısının tadilatı hızla tamamladı. Hoca, artık siyasetteki gelişmeleri de Boğaz'ın muhteşem manzarası eşliğinde takip edecek...
Küçük kızı Elif Erbakan'ı evlendiren RP'nin yasakli lideri Necmettin Erbakan, Boğaz'ın en gözde semti Kanlıca'da 4 yıl önce satın aldığı 'yalı'ya taşınıyor. Böylece Çiller'in Yeniköy'deki yalısından sonra Erbakan'ın da Kanlıca'da yalı almasıyla Refahyol'un iki ortağı Boğaz'da buluşmuş oldu. RP'nin kapatılma davası sırasında ünlü müteahhit Şeyhmuz Tatlıcı'nın Kanlıca'daki yalısını alan Erbakan, düğün için İstanbul dışından gelen konuklarını da yeni yalısında ağırladı.

Restorasyon çalışmalarının devam ettiği yalıya Elif Erbakan ve annesi Nermin Erbakan düğünden 3 hafta önce geldi. Anne-kız düğün hazırlıklarını yalıda tamamladı.

ACAR'A KOMŞU OLDU
Erbakan, aynı zamanda Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Abdullah Acar'la yalı komşusu oldu. Ve Erbakan komşuluğunu gösterip, Acar'ı da kızı Elif'in düğününe davet etti. Bu durumdan memnun olan Acar da, düğüne katıldı.

YALI KİMİN ÜZERİNE?
Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan için alındığı söylenen yalının resmi sahibi aslında bir bilmece. Çünkü Erbakan yalıyı, RP'nin kapatma davası sırasında aldı. Resmi kayıtlara göre, yalının sahibi FP'li Azmi Ateş'le birlikte Elif Tekstil adlı bir şirket kuran, bir süre önce de Abbate Gömlekleri'ni satın alan Mustafa Şimşek görünüyor. Şimdiki değeri 6 milyon dolar olduğu söylenen yalı muhtarlığın kayıtlarına göre de Şeyhmuz Tatlıcı'nın üzerine görünüyor.

İsmail ERBEN

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır