kapat
19.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.hyundai.com.tr
 

KISA KISA KISA


Derviş TÜSİAD'ın konuğu
Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yüksek İstişare Konseyi (YİK), yılın ikinci toplantısını bugün İstanbul'da yapıyor. Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Muharrem Kayhan ile Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan'ın açılış konuşmalarıyla başlayacak olan toplantının basına kapalı bölümünde, YİK Başkanlık Divanı Üyesi Zekeriya Yıldırım ekonomik programa yönelik bir sunum yapacak. Toplantının ardından düzenlenecek öğle yemeğine ise onur konuğu olarak Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı Kemal Derviş katılacak.

Demirbank'ta süre uzadı
TMSF, Demirbank'ın satışı konusunda teklif verme süresinin, 25 Haziran'a kadar uzatıldığını bildirdi. Yapılan açıklamada, bankayla ilgilenen bazı yatırımcıların nihai tekliflerini sunmak amacıyla ek süreye ihtiyaç duyduğunu bildirilmesi üzerine, teklif verme süresinin 18 Haziran'dan 25 Haziran'a çekildiği belirtildi. Bu arada Demirbank'ın satışı konusunda teklif veren yatırımcıların teklifleri üzerinde görüşme yapmak ve varılacak sonuçları bir aylık süre içinde değerlendirme yapması için TMSF Yönetim Kurulu'na sunmak üzere, Demirbank Yönetim Kurulu yetkili kılınmıştı.

Altın Pusula Sabancı'nın
Halkla İlişkiler Derneği "Altın Pusula Ödülleri"ni dağıttı. Toplumsal Projeler'de MPR Halkla İlişkiler, Kurumiçi İlişkiler'de Eczacıbaşı Holding, Pazarlama İletişimi'nde DanoneSA, Etkinlik Yönetimi'nde Medyaevi, Kültür Sanat'ta Sabancı Holding, Sosyal Çevre İlişkileri'nde MPR, Finansal Projeler'de Turkcell, Sivil Toplum Kuruluşu dalında TEMA ödül aldı. Büyük ödül ise Sabancı Holding'in oldu.

Tekfen'den IFA'ya transfer
Tekfen Holding Tarımsal Sanayi Grubu Başkan Yardımcısı Esin Gökan, Uluslararası Gübre Birliği'nin (IFA) Başkan Yardımcılığı'na getirildi. Tekfen'de 27'inci yılını tamamlayan Esin Gökan, temel görevinin tarımsal üretimi artırmak, dünya gübre sektörü hakkında veri tabanı oluşturmak gibi çalışmalara hız vereceğini söyledi.

Varan'da Bus TV dönemi
Varan, Pegasus firması ile BUS TV yayınlarının otobüslerde izletilmesi konusunda bir protokol imzaladı. Projenin içeriğinde sinema filmleri, belgeseller, müzik klipleri, sanat, magazin, eğlence ve sohbet programları bulunuyor. Varan Multimedya otobüs modelleriyle her koltuğun önünde LCD ekran ve kulaklıklı 8 kanallı TV ve video yayını yapılabiliyor.

Pfizer AIDS'e savaş açtı
Pfizer, çağımızın vebası olarak tanımlanan AIDS hastalığına yakalananlara yardım eli uzattı. Pfizer, Birleşmiş Milletler AIDS Programı ve Dünya Sağlık Örgütü işbirliğiyle, AIDS'in en yaygın biçimde görüldüğü 50 az gelişmiş ülkede, hastalara, mantar enfeksiyonlarının tedavisinde kullanılan flukonazol adlı ilaç ücretsiz olarak sağlamaya başladı.

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır