kapat
10.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.itsakiss.com
 

Özdemir sıkı başladı


İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne ikinci kez atanan Özdemir ayağının tozuyla şok denetimler yaptı, emniyet tedbirlerinin daha iyi olması için talimatlar yağdırdı
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne yeniden getirilen Hasan Özdemir ayağının tozuyla şok denetimler yaptı. Önceki gün yapılan devir teslim töreninden sonra göreve başlayan Özdemir, ilk geceyi denetim ve kontrollerle geçirdi. Özdemir, ilk denetimi saat 24.00 sıralarında Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne yaptı. Şişli Emniyet Müdürü Yaşar Güngör Şahin'den bilgi alan Özdemir, "Yol kenarında olması nedeniyle binanın daha fazla korunması gerekir" dedi.

NÖBETÇİYE UYARI
Denetimlerini tamamlayan Özdemir, kapıda nöbet tutan polis memurunu silahını yanlış tuttuğu gerekçesiyle uyardı. Özdemir, kıyafetini de düzelttiği polis memuruna silahını nasıl tutması gerektiğini gösterdi. Bu arada nöbetçi kulübesine de giren Özdemir, camlara yapıştırılmış gazete kağıtlarını yırttı. Özdemir, burada kendisine "Müdürüm" diyen nöbetçi memuru "Bana 'Sayın Valim' diyeceksin" diye uyardı.

Buradaki denetimlerini bitiren Özdemir daha sonra Taksim Meydanı' na geçti. Bir polise kendisine nasıl selam vermesi gerektiğini öğreten Özdemir, meydana seyyar satıcı sokulmaması için emir verdi.

TELSİZDEN EMİR YAĞDI
Taksim Gezi Parkı'nı da gezen Hasan Özdemir, bir bankın üzerinde kalabalığa aldırmadan öpüşen iki sevgiliyi önce tinerci sanarak "Bunların buralarda çirkin görüntü yaratmalarına izin vermeyin" diyerek polisleri uyardı. Özdemir kontrollerini tamamladıktan sonra emniyet tedbirlerini yetersiz bulduğunu söyledi ve telsizden İstanbul'un her yerinde uygulama yapılması için emirler verdi. Özdemir, telsiz anonsunda "Yapmış olduğum kontrollerde hassas noktaladaki görevlilerin çelik yelek giymediklerini gördüm. Karakol nöbetçileri ve nokta görevi yapan memurlar mutlaka çelik yelek giyecek. Karakol nöbetçilerini yorgun buldum. Gerekirse nöbet saatleri azaltılsın" dedi.

Ali BALCI

 
Ekonomik programın başarıya ulaşacağına inanıyor musunuz?

Evet
Hayır

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır