kapat
10.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.itsakiss.com
 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Harcamalarınızda dikkatli olmanız gereken bir günde bulunuyorsunuz. Özellikle yatırıma yöneldiyseniz, kendinizi gelişen olaylar karşısında bir sıkıntı içinde bulabilirsiniz. Arkadaşlarınızın desteğini almanız sizi rahatlatabilir.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
İş hayatınızın sizi kısıtladığını düşünerek kendi keyfinizi kaçırabilir ve iç dengenizi bozabilirsiniz. Arkadaşlarınızın desteği ve ortak çalışmalarınız sonucunda rahatlamanız mümkün. Ay-Neptün birleşimi aşk yaşantınızda belirsizlik yaratabilir.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Ay'ın Satürn'le rahat ilişkisi sayesinde keyfinizin yerinde olacağı bir gün geçirebilirsiniz. Fendinizi zorlamamaya bakın. Kendinizi geliştirici, eğitici çalışmalar içine girmeniz mümkün. Eşinize karşı sorumluluklarınızı hatırlamanız gerekebilir.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Duygularınızın yoğun olduğu bir günde bulunuyorsunuz. Sevgi ve şefkat duygularınızın artması sizi sıkıntıya sokabilir. Kıskançlık ve alınganlık yapmaktan kaçınmalısınız. Ay-Satürn etkileşimi dikkatinizi işinize yöneltmeniz gerektiğini hatırlatıyor.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Bugün Ay-Neptün, birleşimi sebebiyle karşınızdaki insanları anlamakta zorlanabilirsiniz. Kendinize yönelmiş bir durumda bulunuyorsunuz. Hem kendinizi hem de sosyal çevrenizi yeniden gözden geçirebilir,yeni kararlar alabilirsiniz.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir günde bulunuyorsunuz. Sorumluluklarınızın ve işlerinizin yoğunluğu hoşunuza gitse de fiziksel olarak yorulmanıza neden oluyor. Maddi kazançlarınız artabilir. Yeni iş olanakları kapıda.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Keyfinizin iyi olduğu, etrafınızla rahat anlaşabileceğiniz keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla toplanabilir ve bir konu üzerine fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Tartışma çıkarsa sabırlı olun. Bu size yeni bir ufuk açacak.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Enerjinizin güçlü olduğu bir günde bulunuyorsunuz. Kendinizi sorunlarınızın üstesinden gelebilecek güçte hissedeceksiniz. İş hayatınız hareketli geçebilir. Bir iş yemeği veya gezisi yapabilirsiniz. Güneş psikolojinizi olumlu etkileyecek.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Moralinizi yükseltmek ve keyfinizi yerine getirmek için zorlanabilirsiniz. Uzak bir yerden alacağınız haber sizi harekete geçirerek yoğun bir gün geçirmenize neden olabilir. Alışverişe çıkmaktan sakınmalısınız. Gereksiz harcama yapmanız mümkün.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Yöneticiniz Satürn'ün Ay'la etkileşimi, mantıklı bir günde olabileceğinizi belirtiyor. Maddi sorunlarınızın canınızı sıkmaması için akılcı olmalısınız. Sahip olduğunuz mal veya mülkünüz ile ilgili bir sorunla uğraşabilirsiniz.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Bugün burcunuza geçen Ay'ın Satürn'le etkileşimi duygularınızı kontrol edebileceğinizi belirtiyor. Eşiniz veya ortağınızla aranızdaki sorunları çözümleyebileceksiniz. Karşınızdaki kişinin düşünce ve hislerine anlayışla bakabilirsiniz.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
İşinizle ilgili gelişmelerin ve değişimlerin canınızı sıkması mümkün. Bir tatile ihtiyacınız var. Kendinizi geliştirmeniz için eğitim almanız gerekebilir ve bu size güç gelebilir. Evinizle ilgili konularda yeni atılımlar yapabilirsiniz.


 


 
Yeni dış kaynağın doğru bir şekilde kullanılacağını düşünüyor musunuz?

Evet
Hayır

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır