kapat
06.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

banner
 

Nilüfer öncü oldu


Nilüfer'in, Ayşe Nazlı'yı evlat edinmesinin ardından Çocuk Esirgeme Kurumu'na başvurular ikiye katlandı
Ayşe Nazlı... Sıcak bir yuvada hayata 'merhaba' demedi. Aynı kaderi paylaştığı arkadaşlarıyla Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'nda bir anne ve babanın sıcak kucağını gözledi... Ve o muradına erdi, Nilüfer'in biricik kızı oldu... Ayşe Nazlı, beraberinde önemli bir misyonu da üstlendi... O sıcacık sevgi dolu bir yuvaya kavuşurken, kader arkadaşlarına da bu yolu açtı... Şimdi evlat edinmek isteyenler, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'nda kuyruğa girdi. Başvuranların çoğunun isteği de aynı: Nilüfer gibi yeni doğmuş kız çocuğu...

Nilüfer'in öncülük yaptığını Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kahraman Eroğlu şöyle konuştu: "Nilüfer'in Ayşe Nazlı'yı evlatlık almasının ardından başvurular ikiye katlandı. Şu anda bin kişi evlat edinmek için sırada bekliyor. 715'i de 0-1 yaş arasında çocuk istiyor. 428'inin tercihi de Nilüfer gibi kız çocuğu..."

Çocuk Esirgeme Kurumu'ndan evlat edinmek için TC vatandaşı olmak, 35 yaşını doldurmuş olmak, kendi öz çocuğu bulunmuyor olmak ve en az okur yazar düzeyde olmak gerekiyor.

Nebahat KOÇ

 
Yeni dış kaynağın doğru bir şekilde kullanılacağını düşünüyor musunuz?

Evet
Hayır

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır