kapat
06.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

itsakiss
 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Yay'da gerçekleşen Dolunay, eğitimle ve inaçlarınızla ilgili konulara verdiğiniz önemi artırabilir. Seyahatler ve eğitim konuları gündemde. Yatırımlarınız ve girişimleriniz doğru hedefleri belirleyebildiğiniz sürece sizin için olumlu sonuçlar getirebilir.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Bugün maddi konularda istediğiniz atılımları yapabileceğiniz görülüyor. Fakat Güneş'in ve Jüpiter'in Ay'la karşıt açı oluşturduğu bugün, bazı planlarınızı ertelemek zorunda kalabilir, bu konuda eş veya ortağınızla anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Yay'da gerçekleşen Dolunay, ikili ilişkilerinizde gerilim yaratabilir. Bugün girşimlerinizi tamamlama konusunda kendinizi hazır hissedebilirsiniz. Ay-Jüpiter karşıtlığı, duygusal ilişkilerinizden çok şey bekleyebileceğinizi açıklıyor.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Hayalgücünüzün güçlü olacağı bugün, içgüdülerinizin sizi yönlendirmesine izin verebilirsiniz. Yaratıcı çalışmaların sizi oldukça meşgul edebileceği ve ileriye yönelik planlar oluşturmakta başarılı olabileceğiniz görülüyor.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Yay'da gerçekleşen Dolunay, sosyal yaşantınızı destekliyor. Ay'ın burcunuza oluşturduğu açı, bugün sosyal yaşamınızda kendinizi gösterme isteğiniz artabilir ve eğlenceli ortamlarda bulunarak aşk yaşamınızın gidişini yönlendirebilirsiniz.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Bugün iletişimci yapınızın faydasını mesleğinizde görebilir, otoritelerin ve çalışma arkadaşlarınızın dikkatini çekerek kariyerinizde önemli gelişmeler kaydedebilirsiniz. Olaylara sabırlı ve analizci yaklaşmaya çaışarak bu güveni artırabilirsiniz.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Yay'daki Dolunay'ın Kova'daki Uranüs'le oluşturduğu rahat açının burcunuza yaptığı olumlu etkiler kişisel çekiciliğinizin çok yüksek olabileceğini belirtiyor. Yaratıcı konulara ilgi gösterebilir, aşkta istediğiniz girişimleri yapabilirsiniz.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Bugün Yay'da gerçekleşen Dolunay, kaynaklarınızda dikkatli olmanız gerektiğini vurguluyor. Özellikle duygusal paylaşımlarınızda ve işbirliği konularında temkinli olmanızda fayda var. Aşırı duygusallığa meyillisiniz.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Burcunuzda gerçekleşen Dolunay, ilişkilerinize dikkat çekiyor ve yapmak istediğiniz yenilikler için güç veriyor. Bugün ilişkilerinize duygusal bir boyutta yaklaşabilir, karşınızdakileri anlayabilmek için özel bir çaba gösterebilirsiniz.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Sabırsızlık eğiliminizi dengeleyebilirseniz girişimlerinizde son derece başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz. Sorumluluk alma konusundaki yeteneğiniz ve detaya yaklaşımınız size kariyerinizde ilerleme şansını getiriyor.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Her konuda esnek ve olumlu yaklaşımlara sahip olacaksınız. Ay'ın burcunuzdaki Uranüs'e yaptığı rahat etkiler, olaylara bakış açınızı renklendirirken, aşk yaşamınızda hoş ve sürpriz sayılabilecek gelişmeler gözleyebilirsiniz.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Yay'da gerçekleşen Dolunay, aşırılıklara meyilli olduğunuzu açıklıyor. Özellikle seyahatler, iletişim ve inaçlarınız gibi konularıda aşırıya kaçabilir, enerjinizi dengelemekte güçlük çekebilirsiniz. İlişkilerinizde esnek olmaya önem vermelisiniz.


 


 
Yeni dış kaynağın doğru bir şekilde kullanılacağını düşünüyor musunuz?

Evet
Hayır

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır