kapat
05.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

itsakiss
 

KISA KISA KISA


NBA'de 76'ers 18 yıl sonra finalde
NBA'de Philadelphia, Milwaukee'yi 108-91 yenerek, seride durumu 4-3'e yaptı ve 18 yıl aradan sonra finale yükseldi. "Yılın en değerli oyuncusu" olan Allen Iverson 44 sayıyla galibiyette önemli rol oynadı. Philadelphia, en son 1983'te finalde 4-0 yendiği Lakers ile ilk iki maçını yarın ve cuma günü deplasmanda oynayacak.

Spor dostluktur
Türkiye ile Çek Cumhuriyeti bayan voleybol takımları arasındaki maçı yöneten iki hakem, sporun barış ve dostluk aracı olduğunu bir kez daha kanıtladılar. İsrailli Gad Eizikovits ile Filistinli Yousef Nıjım Ortadoğu'daki acımasız savaşa rağmen, birlikte maç yönetip mesaj verdiler.

Efes Pilsen-Ülker
Basketbol Birinci Ligi'nde Efes Pilsen ile Ülker arasındaki play-off final serisinin ikinci maçı bugün oynanıyor. Efes'in 2-1 önde olduğu serinin bugünkü maçı saat 18.00'de Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda oynanacak. Seride 4 galibiyet alan takım sezonun şampiyonu olacak.

Agassi turladı
Sezonun 2. Grand Slam'i Roland Garros'ta dördüncü tur maçında 3 numaralı seribaşı Andre Agassi, 16 numaralı Arjantinli Franco Squillari'yi 4-6, 6-2, 6-4, 1-6 ve 6-0'lık setlerle yenerek çeyrek finalist oldu. Tek erkeklerde diğer sonuçlar: Grosjean (Fransa)-Blanco (İspanya): 6-3, 6-4, 6-1, Hewitt (Avustralya)-Canas (Arjantin): 3-6 6-7 (3-7) 6-2 6-3 6-3

Gençler şov yaptı
Uluslararası Atatürk Kupası Gençler Futbol Turnuvasının ikinci gününde A grubunda Milli Takım, Beyaz Rusya'yı 3-0 yendi. Bursa ve çevresindeki statlarda yapılan karşılaşmalarda A grubundaki öteki maçta İsrail ile Romanya 1-1 berabere kaldı.

Okan, PSG ile masaya oturdu
Ligin gol kralı Bursasporlu Okan dün kendisini transfer etmek isteyen Fransız kulübü PSG'nin yöneticileri ile bir görüşme yaptı. Öğleden sonra İstanbul'a gelen Okan ilk görüşmenin olumlu geçtiğini söyledi. Bursa yönetimi Okan'ın bonservisini 4 milyon dolar olarak belirledi

Gözümüz aydın
SABAH'ın F.Bahçe Muhabiri Ferudun Niğdelioğlu'nun oğlu oldu. Başhekimliğini Alper Demiraslan'ın yaptığı Kadıköy Şifa Hastanesi'nde, Anka Sağlık Merkezi doktorlarından Sedat Varol'un gerçekleştirdiği operasyonla 52 cm. boyunda, 3 kilo 750 gram ağırlığında doğan bebeğe, Tan adı verildi. Ferudun-Neslihan Niğdelioğlu çifti "Sayın doktorlarımıza ve hastane personeline ilgileri için teşekkür ederiz" dedi.

Kombinelerden 8 milyon dolar
G.Saray, yeni sezon kombine biletlerini bugün satışa çıkartıyor. Ali Sami Yen'de satışa çıkacak biletlerin fiyatları şöyle: Numaralı VIP-1: 2.9 milyar, VIP-2: 2.2 milyar, Grup 1-A: 1.45 milyar, Grup 1-B: 1 milyar, Grup 2: 750 milyon, Kapalı: 400 ve 450 milyon lira. 1 peşin üç taksitle de satılacak biletlerden, 8 milyon dolar gelir bekleniyor. Yöneticiler, "Taraftarlar, kulübün nakit sıkıntısını gidermesi için kombineleri alsınlar" dedi

Ayhan-Arif takası
G.Saray'ın 3.5 milyon dolarlık bonservisini ödeyemediği için Real Sociedad'a geri vermeyi planladığı Arif'i Beşiktaşlı Ayhan'la takas etmek istediği öğrenildi. Bu müthiş öneriye Beşiktaş'ın da sıcak baktığı sızan haberler arasında.. Daum'un defterinden sildiği Ayhan için iki takım yöneticileri önümüzdeki günlerde masaya oturacaklar. Bu transferle G.Saray, Hagi'nin boşluğunu doldurmayı, Beşiktaş ise forvetine canlılık getirmeyi planlıyor.

 
Yeni dış kaynağın doğru bir şekilde kullanılacağını düşünüyor musunuz?

Evet
Hayır

 


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır