kapat
05.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

itsakiss
 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Uzaklar ve yabancılarla iletişiminiz güçlenecek, eğitimle ilgili girişimlerinizden sonuç alacaksınız. Yay'daki Ay, kültürel faaliyetleri ve seyahatleri gündeme getirebilir. Her konuda meraklı ve faal olabilir, girişimciliğinizle dikkat çekebilirsiniz.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Dış görüntünüz ve sağlığınızla kendinizi zinde hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Bugün iş yaşamınızda görüşlerine değer verdiğniz arkadaşlarınızla maddi konularda fikir alışverişinde bulunabilir, birlikte yatırım yapma planları kurabilirsiniz.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Kendinizi enerjik hissetmenize rağmen, vucudunuzda hassasiyet gözleyebileceğiniz bir gün. Enerjinizi hafif sporlarla yönlendirmelisiniz. Karşıt burcunuzdaki Ay, ikili ilişkilerinizden yenilikler bekleyebileceğinizi belirtiyor.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Güzellik ve bakım konularına ağırlık verebileceğiniz ve kendinizle ilgilenmek için fırsatlar yaratabileceğiniz bir gündesiniz. Sevdiklerinizden sizinle birlikte zaman geçirmelerini isteyebilir birlikte günlük işlerinizi yoluna koyabilirsiniz.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Bugün evinizde yapmanız gereken işlerle uğraşabilir, ailenizle uzun zamandır ihmal ettiğiniz konular üzerine eğilebilirsiniz. Yay burcunda bulunan Ay'dan aşk ve eğlence konusunda rahatlatıcı etkiler alabileceğiniz görülüyor.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Ortaklarınız veya işbirliğinde bulunduğunuz kimselerle yakın çevrenize kısa seyahatler düzenleyebilirsiniz. İletişim yeteneğiniz mesleki konularda çok işinize yarayabilir. Bugün işi yerinizde rahat hareket edeceksiniz.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Maddi ataklarınızda dikkatli olmanız gereken bir gün. Yakın çevrenizle olan iletişimin boyutları beklenmedik bir şekilde değişime uğrayabilir. İletişimde yoğunluk yaşayabilirsiniz ve kısa yolculuklar gündeme gelerek sizi aktiviteye zorlayabilir.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Kendinizi gösterme eğiliminiz son derece yüksek ve kişiliğinizin sivri yönleri ile dikkat çekiyorsunuz. Yay'daki Ay, enerjinizi maddi konulara yönlendirmenize yol açabilir. Risk içeren konulara ilgi duyabileceğiniz bir gündesiniz.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Yaratıcı düşüncelerinizle dikkat çekebilir, bazı yasal sorunlarınıza çare bulabilirsiniz. Ay, kendinizi gösterme ve sosyal ortamlarda dikkat çekme eğiliminizi güçlendiririyor. Bugün girişimlerde hassas olabilirsiniz.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Ortak paylaşımlarınızda ve grup çalışmalarınızda hoş gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yay'daki Ay, ikili ilişkilerinizde sorun yaşamanıza neden olabilir. Bu yüzden karşınızdaki kimselere açık davranmaya çalışın.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Bugün işinizle ve ilişkilerinizle ilgili olumlu değişimler yaşayabileceği görülüyor. Olayları olumlu yönden ele alarak değiştirebilme yeteneğinizi kullanın. Grup çalışmaları ve organizasyonlarla ilgili çalışmalar gündeme gelebilir.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Bugün aşkla ilgili girişimlerinizden hoş sonuçlar almak keyfinizi yerine getirebilir. Ticari ilişkilerinizden ve mesleğinizle ilgili konulardan kazançlı çıkmanız mümkün. Mesleki yaşantınızda girişim yapma isteğinizin yoğun olabileceği görülüyor.


 


 
Yeni dış kaynağın doğru bir şekilde kullanılacağını düşünüyor musunuz?

Evet
Hayır

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır