kapat
05.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

itsakiss
 

Yıldırım'a Ankara baskısı


Başkent'teki şampiyonluk kutlamasına katılan F.Bahçe Başkanı Yıldırım'a 'Görevi bırakmaması' için siyasiler büyük baskı yaptılar ve kararını değiştirmesini istediler
F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın "Görevi bırakmaması" için siyasiler de devreye girdi. Sarı-lacivertli takımın başkanı dün akşam Ankaralı F.Bahçeliler'in düzenlediği şampiyonluk kutlamasına katıldı. Hamdi Akın ve Nihat Özdemir tarafından organize edilen; Kavaklıdere Tenis Kulübü'nde yapılan geceye çok sayıda bürokrat da iştirak etti.

Kutlamalara gelen Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Fikret Ünlü, Çalışma Bakanı Yaşar Okuyan, Devlet Bakanları Hasan Gemici ve Tunca Toskay ile Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Sabih Kanadoğlu, başkan Yıldırım'a yoğun bir baskı yaparak, geri adım atmasını istediler.

"Bırakma ceza keseriz"
Yıldırım'a "İstifa edersen sana ceza keseriz" diyerek espri yapan Kanadoğlu, "Nasıl hakimler cezayı erteleyebiliyorsa sen de istifanı ertele ve bu işten vazgeç" dedi. Bakan Yaşar Okuyan da "F.Bahçe Cumhuriyeti'nin Başbakanı" sıfatını kullandığı Yıldırım'a, "Bırakma" diye telkinde bulundu. Yoğun ilgiye teşekkür eden Aziz Yıldırım ise yorum yapmaktan kaçındı.

 
Yeni dış kaynağın doğru bir şekilde kullanılacağını düşünüyor musunuz?

Evet
Hayır

 


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır