kapat
27.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Garildi
 

Başkan'dan penis monologları


Ne Oklahoma Bombacısı Timothy McVeigh'nin idamının ertelenmesi, ne yazın Amerika'yı elektrik kesintisi tehlikesiyle karşı karşıya bırakan enerji krizi...
New York halkı olarak şu sıra en önemli ilgi alanımız Belediye Başkanı Rudolph Giuliani'nin aşk ve seks hayatı! Başkan Ğ karısı - sevgilisi arasında geçen maçta her gün yeni bir raund yaşanıyor. Oyuncu ve televizyon gazetecisi Donna Hanover'dan boşanmak üzere olan Başkan'ın hayatı medya tarafından adım adım izlenirken bize de tıpkı soap opera izler gibi heyecanla "ertesi gün"ü beklemek kalıyor.

50 yaşındaki Donna Hanover, Rudolph Giuliani'nın ikinci eşi. Çiftin 11 ve 15 yaşlarındaki iki çocuğu bile bu ilişkiyi kurtaracak gibi değil. Çünkü babaları çok aşık! İki yıl önce hayatına giren hemşire Judith Nathan'la birlikte olmak uğruna New Yorklular'a hiç tanık olmadıkları bir skandalı izleme zevkini bahşediyor!

YENİ FİRST LADY
Bundan bir yıl önce Donna Hanover, provakatif off-Brodway oyunu "Vajina Monologları"nda rol alacağını açıkladığında Başkan hiç memnun olmadığını saklamadı. Ardından, babasının da ölümüne sebep olan prostat kanserine yakalandı. Bu yüzden senato seçimlerinden de adaylığını çekti.

Bunca derdin arasında kimse sık sık Başkan'ın yanında görülen hoş kadını sual etmiyordu ki, skandalı patlatan Giuliani'nin kendisi oldu. Güzel bir mayıs günü basına Donna'dan boşanacağını açıkladığında, ne Donna'nın ne de çocuklarının haberi vardı bu durumdan.

Ardından kız arkadaşı Judith Nathan'la balolara, resmi davetlere katılmaya başlayıp, onu şehrin first lady'si yapıverdi. Giuliani'nin "çok yakın arkadaşım" diye tanıttığı Nathan 45 yaşında, boşanmış, bir çocuklu bir hemşire ve şu anda bir vakfın başkanlığını yapıyor.

İLK DEĞİL
Aslında Giuliani, New Yok'un ikinci çapkın belediye başkanı. 1928'de, dönemin belediye baskanı Jim Walker, bir show girl'le yaşamak üzere karısını terk etmiş ama medya olayı görmezden gelmiş. Oysa şimdi öyle mi? Medya'nın araştırmacı ruhu sayesinde biz de Donna'nın Rudy'yi başkanlık konutunda çocuklarla yaşadığı üçüncü kata sokmayıp ikinci kattaki misafir odasında yatırdığından, Judith'in Başkan'ı bu misafir odasında ziyaret ettiğine kadar her şeyi öğrendik. Bu arada Donna, çocukları gerekçe göstererek mahkemeye başvurup "çok yakın arkadaş"ın başkanlık konutuna girmesini yasaklattı. Başkan'ın boşanma avukatı ise boş durmayıp Hanover'i "Kötü anne olmak ve boğazlanan koyun gibi gürültü çıkarmakla" suçladı ve "Başkanın hayatını paylaştığı ve paylaşacağı kişi"nin başkanlık konutundan yasaklanmasını gaddarca buldu!

Gün be gün tanık olduğumuz skandal, liseli aşıklar gibi davranmakla suçlanan Başkan ve etrafındakilerin garip açıklamalarıyla iyice sarpa sarıyor. Geçenlerde

Giuliani'ye yakın kaynaklar Judith Nathan'in neden metres olamayacağını sağlam bir dayanakla açıkladılar: "Başkan geçen ağustos ayından bu yana prostat kanserini yenmek üzere gördüğü tedavi yüzünden iktidarsız bir adam! Dolayısıyla aralarında seks ilişkisi yok!"

Muhafazakârlar bu son açıklama üzerine, "Başkan, bırak bu penis monologlarını, nerde kaldı şeref, haysiyet?" derken, biz kadınlar daha çok iktidarsız bir adamın sevgilisi olunur mu, olunmaz mı onu tartışıyoruz.

SEDA ERCAN

 
Yeni dış kaynağın doğru bir şekilde kullanılacağını düşünüyor musunuz?

Evet
Hayır

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır