kapat
02.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Bugün yapmak istediğiniz yeniliklerle ilgili olarak ailenizle fikir birliği içinde olabilirsiniz. Konuşmalarınızın geliştirici olabileceği dikkat çekiyor. Terazi'deki Ay, ruhsal gerginliklerinizi eşinizin veya arkadaşlarınızın desteğiyle aşabileceğinizi öngörüyor.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Bugün evliliğiniz ve evinizle ilgili konularla ilgilenmek isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Eşiniz veya ailenizle yapacağınız konuşmalarda dikkatli olmak birbirinizi kırmayı engelleyecektir. Yatırım isteğiniz bugün artabilir.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Terazi'deki Ay'ın Merkür ve Jüpiter'le açısı bugün, sevdiğinizle birlikte katılabileceğiniz ortamlarda çok eğlenebileceğinizi belirtiyor. Çocuklarla iyi iletişim kurabileceğiniz bir gündesiniz. Maddi konularda risk almaktan kaçınmalısınız.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Çevrenizle olan iletişiminizde artış gözleyeveksiniz. Sözleriniz ve düşünceleriniz çevrenizde takdirle karşılanabilir. Bütün bunlara rağmen Ay'ın konumu yakın çevrenizde sizi şaşırtabilecek konuşmalar yaşayabileceğinize işaret ediyor.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Bugün maddi konularda dikkatli olmanızda fayda var. İş yaşamınızda hızlı değişiklikler, yeni sorumluluklar ve yükler bekleyebilirsiniz. Bu devrede disiplinli bir biçimde çalışmak ve eldeki konulara odaklanmak gerekiyor.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Bugün duygusal açıdan kendinizi çok hassas hissedebilirsiniz ama yalnız kalmak size daha iyi gelebilir. Sizi ruhsal yönden geliştirebilecek çalışmalar örneğin yoga ya da alternatif konulara ağırlık verebilir, başkaları için karşılıksız çalışabilirsiniz.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Ay'ın desteğiyle kişisel konular, sağlık, girişimler ve yeni projeler için başlangıçlar yapabilirsiniz. Aileye ilişkin konularla yüzleşeceksiniz. Fakat Ay, aşırı duygusallığın ilişkilerinizde ve aile ortamında gerginlik yaratabileceğini öngörüyor.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Sosyal çevrelere girip arkadaş çevrelerinde hoş ilişkiler kuracaksınız. Çevrenizi ortak çalışmalar için motive edebilecek güce sahip olduğunuz görülüyor. İdeallerinizi gerçekleştirebilmek için sıkı çalışma ve sorumluluk alma eğilimindesiniz.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Bugün Terazi'deki Ay'ın Jüpiter'le, Merkür, Uranüs'le olumlu açıları, meslek yaşantınızla ön plana çıkabileceğinizi vurguluyor. İletişim yeteneğiniz sayesinde pek çok sorunu çözebilir ve kazancınızda artış gözleyebilirsiniz.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Terazi'deki Ay'dan kariyerinizle ilgili destekleyici etkiler alıyorsunuz. Mesleki konulara olan ilginiz ve merakınız artarken, kendinizi geliştirme fırsatı bulabileceğiniz görülüyor. Aşk yaşamınızda iyimser ve verici bir tutumunuz olabilir.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Bugün Terazi'deki Ay'ın burcunuzdaki Uranüs'le etkileşimi iletişiminizin artabileceği bir devrede olduğunuzu belirtirken, çalıştığınız yerle ilgili olumlu değişimler gerçekleştirebilirsiniz. Sevdiğiniz insanla olan bağlarınız güçlenebilir.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
İkili ilişkilerinizde iletişimin yoğun olacağı bir gün. Kendinizi ortak çalışmalar için hevesli hissedebilir ve yeni anlaşmalara imza atabilirsiniz. Eşiniz ve ortağınızın isteklerini anlamak ve gerçekleştirmek her iki taraf için de oldukça önemli.


 


 
Yeni dış kaynağın doğru bir şekilde kullanılacağını düşünüyor musunuz?

Evet
Hayır

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır