kapat
02.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Sensiz olmaz


Aziz Yıldırım'ın başkanlığı bırakacağını açıklaması üzerine kendi internet sitesinde başkana seslenen kaptan Ogün, "Hep yanımızdaydınız. Kararınızı düşünün" dedi

Sayenizde kaptan oldum
F.Bahçe'nin Kaptanı Ogün, görevden ayrılacağını açıklayan başkan Aziz Yıldırım'a internet sitesinden mektup yazarak, istifa kararını bir kez daha düşünmesini istedi. Milli futbolcu, www.oguntemizkanoglu.com internet adresinden yazdığı mektupta, Yıldırım'ın onları hiçbir zaman yalnız bırakmadığını hatırlatarak, "Siz ilk günden beri yanımdaydınız. Sizin başkanlığınızda Fenerbahçe gibi büyük bir kulübün kaptanlığına yükseldim. Yine yanımdaydınız. İlk sezon büyük düş kırıklıkları yaşadık. Yanımızdaydınız.

Lütfen bir kez daha...
Pendikspor yenilgisi sonrası kâbus gibi günler yaşadık. Bize destek verdiniz. Yanımızdaydınız. Samandıra'da Avrupa'ya bile örnek olacak tesislere taşındık. Yanımızdaydınız. Sezona yeni ümitlerle girdik. Yanımızdaydınız. Türkiye Kupası'nda finale yükseldik. Yanımızdaydınız. Galatasaray galibiyetleri yaşadık. Yanımızdaydınız. Şampiyon olduk. Yanımızdaydınız" şeklinde yazdı. Ogün, başkan Aziz Yıldırım'a seslenerek, "Her başı ağrıyan futbolcu size koştu. Siz onunla uzun uzun konuşmadınız. Sadece derdini dinlediniz ve kısa sürede çareyi buldunuz. Sizin gibi bir insanın gücünü hep arkamızda hissettik. Bu güçle şampiyon olduk. Kararınızı lütfen bir defa daha düşünün" ifadelerini kullandı.

Futbolculara ödeme
Mustafa Doğan ise Başkan'ın istifasını duyunca şok yaşadığını belirterek, "Bu kararı beklemiyorduk. Umuyorum ki başkanımız camiadan gelen baskıya dayanamayacak ve devam edecek. F.Bahçe camiası gibi biz de başkanımızın göreve devam etmesini istiyoruz" dedi. Johnson, Recep, Mustafa, Misko Mirkoviç, Oğuz ve Ogün, dün kulüp binasına gelerek transfer taksitlerini aldılar.

FERUDUN NİĞDELİOĞLU

 
Yeni dış kaynağın doğru bir şekilde kullanılacağını düşünüyor musunuz?

Evet
Hayır

 


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır