kapat
02.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Önce bizimkiler


"Futbolcularım geçen sene hem Türkiye'de hem Avrupa'da büyük özverilerde bulunarak oynadılar. Önce onların haklarını vermeliyiz. Transfer çalışmalarına ondan sonra geçilmeli"

Geçen seneyi unutmayın
Galatasaray Teknik Direktörü Mircea Lucescu, sarı-kırmızılı takımın yeni kadrosunu oluşturmak için harekete geçen yöneticilere mesaj gönderdi. Romen teknik adam, yönetimin önceliğinin, Galatasaraylı futbolcuların birikmiş alacaklarının ödenmesi yolunda olması gerektiğini savundu. Lucescu, "Önce takımımda geçen sene oynayan futbolcuların paraları ödenmeli, sonra dış transfer yapılmalı" dedi

Hepsi de çok sıkıntı çekti
Sarı-kırmızılı futbolcuların zorlu bir sezon geçirdiğini, hem Türkiye ligi, hem Avrupa'da büyük özverilerle mücadele ettiklerini belirten Lucescu şöyle devam etti: "Geçen sene bütün sıkıntıyı futbolcularım çekti. Belki ligde şampiyon olamadık ama başarılı bir sezon geçirdik. Futbolcuların hepsi de büyük özverilerde bulunarak Galatasaray için varını yoğunu ortaya koydu. Onlara hakettiklerini vermeden yeni transferlere para harcamak doğru olmaz."

Seneye sistem değişiyor
Bu arada, Galatasaray'ın yeni sezondaki oyun sisteminin 3-5-2 ya da 3-4-3 olması bekleniyor. Teknik direktör Lucescu gelecek sezon üçlü alan savunmasına geçerek, orta alana bir futbolcu daha kaydırmanın planlarını yapıyor. Romen hocanın bu kararı almasındaki en önemli etkenin, İnter'e transfer olan Okan ve Emre'den boşalacak orta sahadaki pres gücünü bu bölgeye bir oyuncu daha koyarak geri almak olduğu öğrenildi.

GÖKMEN ÖZDEMİR

 
Yeni dış kaynağın doğru bir şekilde kullanılacağını düşünüyor musunuz?

Evet
Hayır

 


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır