kapat
02.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Babası Nefise'yi evlatlıktan reddetti


Ünlü sevgililer Mehmet Ali Erbil ve Nefise Karatay'ın çıplak fotoğrafları kız tarafını şok etti. Nefise Karatay'ın babası Orhan Karatay, kızını evlatlıktan reddetmek için mahkemeye başvurdu.
Çanakkale'nin Zeytinli köyünde kahve işleten 65 yaşındaki Orhan Karatay, dün Gökçeada Sulh Hukuk Mahkemesi'ne başvurdu ve soyadını değiştirmek, kızını evlatlıktan reddetmek için, kızıyla birlikte yaşayan eşiyle de boşanmak için dilekçe verdi.

Karatay'ın 15 yıl önce Almanya'dan dönüp Gökçeada'ya yerleştiği, kızı Nefise'yi burada yetiştirdiği öğrenildi. İlk, orta ve liseyi Gökçeada'da okuyan Nefise Karatay, daha sonra mankenlik yapmak üzere İstanbul'a yerleşti. Baba Karatay ise, Zeytinli köyünde kahvehane işletiyor. Karatay, kızının çıplak fotoğraflarını görünce şok olduğunu belirterek, "Adada kimsenin yüzüne bakamaz oldum. Kızımı evlatlıktan reddettim. Eşime de boşanma davası açtım. Bundan sonra böyle bir kızım ve eşim yok" dedi.

ERBİL'İN BABASI: BİZE STETİK BULDUK
Nefise Karatay'ın babasının tavrına, Mehmet Ali Erbil'in üvey babası Önder Eken'den ise tepki geldi. Önder Eken, kendilerine yıllarca küs olan Mehmet Ali Erbil'in evine geçen hafta misafir olduklarını, bu sırada bir gazetecinin çıplak fotoğrafları getirdiğini belirterek, şunları söyledi: "Eşim, ben, Nefise ve Mehmet Ali, hep birlikte fotoğrafları değerlendirdik. Çok estetik bulduk ve beğendik. Konuya olumlu yaklaştık." Nefise Karatay'ın babasının tepkisine ise çok üzüldüğünü söyleyen Önder Eken, "Bir babanın bu şekilde davranmasını uygun bulmuyorum. İnşallah barışırlar. Temennim bu" diye konuştu. Burak

ERBİL'İN BABASINA GÖRE UFUKTA EVLİLİK VAR
Önder Eken, iki sevgilinin birbirlerine çok yakıştığını belirterek, "Ufukta bir evliliğin olduğu açıkça görünüyor. Kısa bir süre sonra evlenecekler. En büyük temennim mutlu olmaları" diye konuştu.

 
Yeni dış kaynağın doğru bir şekilde kullanılacağını düşünüyor musunuz?

Evet
Hayır

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır